Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

23.05.2015 - 16:01

CSS Zalău va lupta pentru locurile 7 - 8

CSS Zalău va lupta pentru locurile 7 - 8

 Ajunși la turneul final, sălăjenii și-au stabilit un obiectiv întrăzneț, o medalie

 

Gruparea de la poalele Meseșului a ratat vineri șansa câștigării unei medalii, după ce a fost învinsă de Steaua București cu un sec 3 - 0. Pratic, sălăjenii veneau după un meci bun realizat în fața formației din Dej, însă, nu au reușit să profite de șansă și să ajungă în primele patru formații din țară.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Din păcate, elevii antrenați de Dorian Faur au ratat și lupta pentru locurile 5 - 6, fiind învinși sâmbătă, de CSS Buzău, cu scorul de 3 - 2. Acum, sălăjenilor nu le mai rămâne decât să lupte pentru locul 7, cu LPS Bihorul Oradea. 

 

Steaua București - CSS Zalău 3 - 0

CSS Zalău - CSS Buzău 2 - 3 

CSS Zalău: Claudiu Iov, Răzvan Sabou, Rareş Bălean, Marius Chende, Eduard Hădade, Dan Pop, Paul Şomai, Paul Stoica, Răzvan Oegar şi Raul Pop. Antrenor: Dorian Faur

 

Program:

Locurile 7 - 8: CSS Zalău - LPS Bihorul Oradea

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 463

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter