Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

28.05.2015 - 21:01

Atenţie copii, atenţie părinţi! Se fac înscrieri pentru concursul de pescuit sportiv de pe lacul Vârşolţ

Atenţie copii, atenţie părinţi! Se fac înscrieri pentru concursul de pescuit sportiv de pe lacul Vârşolţ

Ediţia a IV-a a Cupei “Energo Junior Meseş” se apropie cu paşi mari, iar organizatorii au început deja demersurile pentru întrecereClubul Pescarilor de la AJVPS Sălaj şi Clubul Sportiv de Pescuit Staţionar „Meses” organizează o nouă ediţie a concursului de pescuit sportiv staţionar la plută. Competiţia se va desfăşura pe data de 13 iunie, pe digul de pământ al acumulării Vârşolţ.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

La start, sunt aşteptaţi micii pescari cu vârstă între 3 şi 14 ani (fetiţă şi băieţi). Întâlnirea este programată la ora 9.00, iar concursul va începe la ora 11.00, cu o manşă de 2 ore de pescuit. Copiii trebuie să aibă juvelnic pentru peşte sau găleată!

 

Micii pescari care nu au vizate permisele de pescuit, trebuie să se prezinte cu copie după certificatul de naştere + copii de pe carnetul de elev sau adeverinţă de la şcoală (pentru cei care sunt elevi ) + 27 lei taxa permis pescuit pe anul 2015. Înscrierile se fac la sediul AJVPS Sălaj, la Magazinul „Carasul” sau în ziua concursului pe pista de concurs!
 

La final, organizatorii vor acorda premii diplome, dar şi surprize pentru toţi participanţii! Prin vocea vicepreşedintelui AJVPS Sălaj – Veronica Ispas, sunt aşteptaţi copii, dar şi părinţi şi bunici!

Fir întâns, încă de acum!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1301

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter