Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

30.05.2015 - 13:02

Radu Nistorescu - preşedinte CS Volei Municipal: “Cred că CS Volei Municipal este singura echipă din Divizia A1 care nu are datorii”

Radu Nistorescu - preşedinte CS Volei Municipal:  “Cred că CS Volei Municipal este singura echipă din Divizia A1 care nu are datorii”

Stabilitatea financiară este unul dintre atuurile, cu care vicecampioana speră să cristalizeze lotul pentru sezonul viitor

 

După acea perioadă de aur, în care CS Remat a cucerit trei titluri naţionale consecutive, Zalăul a resimţit unele probleme financiare. Încet-încet, conducerea a reuşit să rezolve situaţia. Sigur, prin câteva eforturi, între care şi decizia de a nu se înscrie în cupele europene. Totodată, noua conducere a luat câteva măsuri, astfel că pragul salarial a fost micşorat.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Acum, vicecampioana României se poate mândri cu o stabilitate financiară, pe care puţine grupări voleibalistice din România o au, dar şi cu o formaţie redutabilă, cel puţin pe plan intern. “Decât să primească contracte mari... doar pe hârtie, eu cred că e mai bine ca jucătorii să obţină un salariu mai micuţ, dar sigur! Cred că CS Volei Municipal este singura echipă din Divizia A1 care nu are datorii. Pentru sezonul viitor, bugetul cred că va fi cam acelaşi ca şi în campionatul trecut”, ne-a declarat preşedintele Radu Nistorescu. Oficialul vicecampioanei spune că au început deja discuţiile cu reprezentanţii Primăriei, având în vedere că autorităţiile locale deţin 99.5% din acţiunile clubului. Astfel, în câteva săptămâni, preşedintele ar putea ştii pe ce bani se poate baza pentru sezonul viitor. 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 673

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

a - 03.06.2015 - 11:14

fata de mata !!!

Nume:

nvd - 31.05.2015 - 08:17

Fata de cine?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter