Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

31.05.2015 - 10:00

Ştiinţa Explorări Baia Mare transferă de la Unirea Dej

Ştiinţa Explorări Baia Mare transferă de la Unirea Dej

Clasată pe locul 8 în campionatul recent încheiat, Explorări se întăreşte  încă de acum, pentru sezonul viitor  


Maramureşenii se pregătesc încă de acum pentru sezonul viitor. Astfel, Ştiinţa Explorări a transferat deja doi jucători de la Unirea Dej, este vorba despre Mihai Coasă (17 noiembrie 1989, originar din judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Igor Didorciuc (7 mai 1984, Rep. Moldova). Pentru moldovean, acest transfer înseamnă o revenire la Baia Mare, având în vedere că voleibalistul în vârstă de 31 de ani a mai îmbrăcat tricoul formaţiei din capitala Maramureşului acum câţiva ani, fiind vicecampion cu formaţia pregătită de Marius Botea, în anul 2012.


Trebuie spus că noul trăgător secund al băimărenilor este titular în Naţionala Republicii Moldova, alături de Marin Lescov - ridicătorul vicecampioanei CS Volei Municipal. În România, moldoveanul a mai jucat la VCM Piatra Neamț și CVM Tomis Constanța.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 860

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Robi - 31.05.2015 - 11:22

In 2010 ultimul meci din campionat la Piatra Neamt cu Dido in zona 4, am avut 2-0 si 24- 17, si am pierdut setul si meciul cu 3-2, zburand astfel din 1-4 direct in 5-8

Nume:

Butelie - 31.05.2015 - 10:51

Astea da transferuri, cu astia doi Baia Mare ajunge "CAMPIOANA"


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter