Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

01.06.2015 - 14:21

Naţionala s-a reunit doar cu 18 jucătoare

Naţionala s-a reunit doar cu 18 jucătoare

Din păcate, Clara Vădineanu s-a accidentat şi nu a putut fi prezentă la reunire

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

“Tricolorele” s-au reunite la Cluj, acolo unde vor face antrenament pentru dubla cu Serbia, care contează pentru calificarea la Campionatul Mondial. Din lotul convocat de selecţioner a lipsit de la reunire Clara Vădineanu care s-a accidentat şi nu va putea ajuta Naţionala în cele două partide cu Serbia. În schimb, Cristina Neagu este aptă şi gata de luptă pentru un loc la Mondiale. 

 

Până joi, echipa va efectua şedinţe teoretice şi tehnice de pregătire pentru barajul din 6 şi 13 iunie. Iar joi, formaţia pregătită de Tomas Ryde va pleca spre Kraljevo, iar după partida tur din Serbia, prima reprezentativă va reveni în cantonamentul de la Cluj. Manşa tur a barajului este programată sâmbătă, ora 19:00, la Kraljevo (Serbia). Partida retur se va desfăşura o săptămână mai târziu, la Cluj (13 iunie, ora 17:00).

 

 

 

Lotul convocat de Tomas Ryde:

 

portari: Paula Ungurenu (HCM Baia Mare), Ionela Munteanu (SCM Craiova) şi Denisa Dedu (Corona Braşov)

 

extreme: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Braşov), Ada Nechita (HCM Baia Mare) şi Laura Chiper (Corona Braşov)

  

pivoţi: Timeea Tătar (HCM Baia Mare), Florina Chintoan (“U” Alexandrion Cluj) şi Oana Manea (CSM Bucureşti)

 

linia de 9 metri: Cristina Neagu (Buducnost), Aurelia Brădeanu (Corona Braşov), Claudia Constantinescu (HC Zalău), Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (CSM Bucureşti) şi Gabriela Mihalschi (HCM Roman)

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 722

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter