Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

02.06.2015 - 17:59

O nouă lovitură pentru voleiul din Şimleu: CS Phoenix s-a dizolvat

O nouă lovitură pentru voleiul din Şimleu: CS Phoenix s-a dizolvat

Chiar dacă şi-a asigurat în teren prezenţa pentru sezonul viitor, gruparea de la poalele Măgurii s-a retras din campionat, iar apoi s-a desfiinţat!?

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Momente de cumpănă pentru sportul desub fileu din Şimleu Silvaniei. Orăşelul de sub Măgură s-a putut lăuda cu Cupa Balcanică şi a fost pionierul voleiului de performanţă din Sălaj, fiind şi punctul de plecare a acestui sport în Zalău, pentru ca acum să rămână fără echipă...

 

Deşi a evitat retrogradarea în liga secundă, CS Phoenix s-a restras surprinzător din campionat, chiar înaintea finalului de campionat. Aceasta nu a fost singura măsură radicală, deoarece deciziile conducerii au lăsat Şimleul fără echipă. Mai exact, şefii grupării au depus pe adresa Judecătoriei Şimleu o cerere de dizolvare a clubului, încă de la mijlocul lunii mai!?

 

Din lipsa unor acte de la dosar, cazul a fost amânat, dar la finalul săptămânii trecute instanţa a admis cererea, iar CS Phoenix nu mai există!? Sigur, iubitorii voleiului din Şimleu Silvaniei - şi nu numai -  ar fi aşteptat şi o explicaţie asupra acestei decizii, dar preşedintele nu a putut fi găsit.

 

Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 937

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Adela Adelina - 04.06.2015 - 23:24

Intrebarea este DE CE ALTUNDEVA SE POATE iar la noi niciodata mai bine am lua exemplu de la tari din vest in care fiecare comuna are macar o echipa de volei

Nume:

volleyball - 03.06.2015 - 19:44

eu zic sa nu mai vorbiti fara voi...

Nume:

volei - 03.06.2015 - 18:36

dupa frazele intortocheata..cred...ca sunteti toti prostii lor...chiar daca sunt tras pe sfoara de ...textul invalid de multe ori

Nume:

Curtea de conturi - 03.06.2015 - 09:11

Intrebati primarul de ce a dizolvat clubul si de ce a infintat alt club in care primaria investeste bani destul de multi,oare nu asta a vrut domnul primar?De unde este finantat acest club din ce bani,poate ei cred ca noi nu stim si ca suntem toti prostii lor.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter