Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

02.06.2015 - 17:59

O nouă lovitură pentru voleiul din Şimleu: CS Phoenix s-a dizolvat

O nouă lovitură pentru voleiul din Şimleu: CS Phoenix s-a dizolvat

Chiar dacă şi-a asigurat în teren prezenţa pentru sezonul viitor, gruparea de la poalele Măgurii s-a retras din campionat, iar apoi s-a desfiinţat!?

 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Momente de cumpănă pentru sportul desub fileu din Şimleu Silvaniei. Orăşelul de sub Măgură s-a putut lăuda cu Cupa Balcanică şi a fost pionierul voleiului de performanţă din Sălaj, fiind şi punctul de plecare a acestui sport în Zalău, pentru ca acum să rămână fără echipă...

 

Deşi a evitat retrogradarea în liga secundă, CS Phoenix s-a restras surprinzător din campionat, chiar înaintea finalului de campionat. Aceasta nu a fost singura măsură radicală, deoarece deciziile conducerii au lăsat Şimleul fără echipă. Mai exact, şefii grupării au depus pe adresa Judecătoriei Şimleu o cerere de dizolvare a clubului, încă de la mijlocul lunii mai!?

 

Din lipsa unor acte de la dosar, cazul a fost amânat, dar la finalul săptămânii trecute instanţa a admis cererea, iar CS Phoenix nu mai există!? Sigur, iubitorii voleiului din Şimleu Silvaniei - şi nu numai -  ar fi aşteptat şi o explicaţie asupra acestei decizii, dar preşedintele nu a putut fi găsit.

 

Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 959

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Adela Adelina - 04.06.2015 - 23:24

Intrebarea este DE CE ALTUNDEVA SE POATE iar la noi niciodata mai bine am lua exemplu de la tari din vest in care fiecare comuna are macar o echipa de volei

Nume:

volleyball - 03.06.2015 - 19:44

eu zic sa nu mai vorbiti fara voi...

Nume:

volei - 03.06.2015 - 18:36

dupa frazele intortocheata..cred...ca sunteti toti prostii lor...chiar daca sunt tras pe sfoara de ...textul invalid de multe ori

Nume:

Curtea de conturi - 03.06.2015 - 09:11

Intrebati primarul de ce a dizolvat clubul si de ce a infintat alt club in care primaria investeste bani destul de multi,oare nu asta a vrut domnul primar?De unde este finantat acest club din ce bani,poate ei cred ca noi nu stim si ca suntem toti prostii lor.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter