Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

02.06.2015 - 18:03

FC Zalău, cea mai bună clasare din istorie

FC Zalău, cea mai bună clasare din istorie

Prin victoria de la Dej, dar şi cu ajutorul celor de la Metalurgistul Cugir, gruparea de sub Meseş a încheiat sezonul pe podium


 

Ultimul meci de la Dej a însemnat finalului sezonului pentru FC Zalău, care a încheiat a şaptea stagiune în Liga a III-a. În faţa ultimei clasate, gruparea de sub Meseş nu a avut nicio emoţie, iar din prima repriză şi-a asigurat un avantaj de trei goluri, la reuşitele lui Iulian Petrache, Benjamin Kuku şi Andrei Ceaca.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

În aceste condiţii, repriza secundă a fost fără istoric şi chiar dacă “lanterna roşie” a redus din diferenţă, până la urmă soarta învingătoarei nu a fost pusă la îndoială. Mai important a fost rezultatul de la Sighet, acolo unde Metalurgistul Cugir a câştigat în ultimul sfert de oră şi a întins o mână de ajutorul Zalăului.

 

Astfel, gruparea de sub Meseş a încheiat sezonul pe podium, ceea ce înseamnă cea mai bună clasare din istoria echipei, care din 2008 evoluează în Liga a III-a. Până în acest sezon, cele mai bune clasări ale “alb-albaştrilor” au fost locul 4 obţinut în două rânduri cu Călin Pop şi Marius Paşca pe banca tehnică.

 
Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 3 iunie.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 627

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter