Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

02.06.2015 - 18:03

FC Zalău, cea mai bună clasare din istorie

FC Zalău, cea mai bună clasare din istorie

Prin victoria de la Dej, dar şi cu ajutorul celor de la Metalurgistul Cugir, gruparea de sub Meseş a încheiat sezonul pe podium


 

Ultimul meci de la Dej a însemnat finalului sezonului pentru FC Zalău, care a încheiat a şaptea stagiune în Liga a III-a. În faţa ultimei clasate, gruparea de sub Meseş nu a avut nicio emoţie, iar din prima repriză şi-a asigurat un avantaj de trei goluri, la reuşitele lui Iulian Petrache, Benjamin Kuku şi Andrei Ceaca.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

În aceste condiţii, repriza secundă a fost fără istoric şi chiar dacă “lanterna roşie” a redus din diferenţă, până la urmă soarta învingătoarei nu a fost pusă la îndoială. Mai important a fost rezultatul de la Sighet, acolo unde Metalurgistul Cugir a câştigat în ultimul sfert de oră şi a întins o mână de ajutorul Zalăului.

 

Astfel, gruparea de sub Meseş a încheiat sezonul pe podium, ceea ce înseamnă cea mai bună clasare din istoria echipei, care din 2008 evoluează în Liga a III-a. Până în acest sezon, cele mai bune clasări ale “alb-albaştrilor” au fost locul 4 obţinut în două rânduri cu Călin Pop şi Marius Paşca pe banca tehnică.

 
Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 3 iunie.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 619

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter