Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

02.06.2015 - 18:28

Jibouanul Raul Brînduşe a debutat în Liga a III-a

Jibouanul Raul Brînduşe a debutat în Liga a III-a

“Este un pas important spre viitorul meu fotbalistic”, a spus jucătorul care a bifat primele minute în eşalonul superior, la partida cu Unirea Dej


 

În acest retur, antrenorul Călin Pop a promovat câţiva juniori la echipa mare, astfel că Alexandru Neagotă şi Vlad Tohat au şi debutat în Liga a III-a de câteva etape. Vineri a venit rândul altor doi juniori să îşi facă “botezul” în eşalonul superior, este vorba de Răzvan Meleg şi Raul Brînduşe, care au intrat în teren, în ultimul sfert de oră.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

“Este un moment important pentru mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătos şi pot să mă bucur de fotbal. Vreau să le mulţumesc celor din conducere şi din staff, pentru că atunci când am venit de la Bistriţa am trecut printr-o accidentare, dar au avut încredere în mine, în special domnul Ardelean Zoltan, Alexandru Pop, dar şi preşedintele Ioan Morar. Acest debut este un pas important spre viitorul meu fotbalistic. Îmi doresc să fiu sănătos şi să ajung cât mai repede în prima ligă”, a declarat Raul Brînduşe, care a bifat primele minute în Liga a III-a, la 19 ani.

 

Mai multe amănunte despre acest subiect, dar şi despre celălalt junior care a debutat în Liga a III-a, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 3 iunie.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 990

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Alex10 - 03.06.2015 - 23:22

Felicitări Raul şi multă baftă şi sănătate ! Doamne ajută !

Nume:

thespecialone - 03.06.2015 - 02:14

In primul ramd Dumnezeu nu exista. In al doilea rand ce mare performanta e sa joci in Liga a 3-a, alaturi de toti alcoolistii?

Nume:

Haiduc - 02.06.2015 - 19:35

felicitari frate


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter