Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

03.06.2015 - 15:00

La Zalău, se joacă SAMBA şi în sezonul viitor!

 La Zalău, se joacă SAMBA şi în sezonul viitor!

Vicecampioana a ajuns la un acord cu brazilianul pentru un nou contract

 

În campionatul trecut, unul dintre cei mai iubiţi jucători de la CS Volei Municipal a fost  extrema Leo Dal Bosco Dall Agnol (n. 24 Iulie 1986). Prestaţiile sale sub fileu au fost remarcate de toată lumea şi jucătorul a pus umărul pentru rezultatele notabile din acest an, adică o medalie de argint, dar şi Cupa României!

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

A fost al doilea sezon consecutiv, în care sud-americanul a îmbrăcat tricoul grupării de la poalele Meseşului. În această vară, Leo se afla la final de contract, dar cele două părţi s-au pus la masă şi au început tratativele, având în vedere că Zalăul îl dorea pe jucător, iar brazilianul s-a simţit la poalele Meseşului,  ca acasă!

 

Negocierile s-au derulat puţin mai greoi, având în vedere că voleibalistul în vârstă de 29 de ani ar fi solicitat un contract mult mai mare faţă de cel precedent. Cum fondul de salarii de la vicecampioana României rămâne neschimbat, conducerea i-a făcut o ofertă reală, pe care până la urmă jucătorul a acceptat-o şi Leo Dal Bosco Dall Agnol va fi jucătorul Zalăului şi în campionatul 2015 - 2016! 

 

Declaraţii şi alte amănunte în Ziarul Sportul Sălăjean din 3 iunie 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 686

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

frfv - 05.06.2015 - 15:45

Am spus ca era un universal bun la Dinamo si pe urma a jucat pe la Galati si ne-a facut multe zile negra in campionat. De ce nu il cautati??

Nume:

yey - 03.06.2015 - 16:12

Bravo bravo! Dar un universal bun nu se aduce la Zalau?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter