Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

03.06.2015 - 15:32

Benjamin Kuku: “Sunt bucuros, dar eu am vrut să ajut echipa pentru a termina pe primul loc”

 Benjamin Kuku: “Sunt bucuros, dar eu am vrut să ajut echipa pentru a termina pe primul loc”

Nigerianul a reuşit să marcheze opt goluri pentru FC Zalău


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 Încă de la primele meciuri în tricoul lui FC Zalău, Benjamin Kuku s-a remarcat şi a devenit un om de bază. Chiar dacă a avut şi meciuri mai puţin reuşite, nigerianul şi-a ajutat echipa prin golurile sale, iar la partida de la Dej a devenit golgeter, după ce a ajuns la 8 goluri marcate.

 

 

“Sunt bucuros că sunt golgeter, dar eu am vrut să ajut echipa pentru a termina pe primul loc. Din păcate am terminat doar pe locul 3 şi am greşit mult în a doua parte a campionatului. La început de retur am crezut că nu vom pierde niciun meci, fiindcă am avut o echipă foarte bună. Nu ştiu de unde au apărut problemele şi ce s-a întâmplat că am pierdut multe meciuri pe care trebuia să le câştigăm. Până la urmă sunt bucuros că am jucat în această echipă, cu colegi foarte buni, antrenori, dar şi conducere”, a declarat Kuku.   

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 424

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter