Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

04.06.2015 - 11:14

Play-off-ul la Liga a V-a, încă o necunoscută!

Play-off-ul la Liga a V-a, încă o necunoscută!

”Pe acte nu este trecut niciun play-off. Vom lua o decizie în zilele următoare”, a spus preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Sezonul se apropie de final, iar duminică este programată ultima etapă din Liga a IV-a. Şi în Liga a V-a, în Seria Centru şi Vest este programată tot ultima rundă, în timp ce în Seria Est mai rămân să se joace trei etape.

 

Lupta pentru primul loc s-a decis doar în Seria Vest, acolo unde Sportul II Şimleu nu mai poate pierde şefia, asta dacă nu cumva se va juca un play-off, care în ultima perioadă a devenit subiectul principal în rândul echipelor, dar şi prin birourile de la AJF.

 

În toamna anului trecut, Liga a V-a s-a restructurat în trei Serii şi automat numărul de jocuri a scăzut. La vremea respectivă s-a vorbit despre un play-off, care să se disputa după terminarea sezonului regulat, însă nici cu o etapă înaintea finalului de retur, nu este nimic concret, doar vorbe. 

 

În acest sens, miercuri a avut loc o şedinţă unde au participat câţiva delegaţi ai echipelor în cauză. În play-off ar urma să se califice primele patru clasate din fiecare Serie, însă nu toate formaţiile doresc disputarea fazei a II-a a campionatului.

 

”Pe acte nu este trecut niciun play-off la Liga a V-a. Se va termina şi ultima etapă şi vom stabili exact. Dacă aşa s-a discutat probabil se va juca şi acel play-off, sub formă de turneu. Vom lua o decizie în zilele următoare”, a spus preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.

 

O variantă ar fi ca în fiecare Serie, primele patru clasate să mai joace între ele în play-off, sub formă de turneu, dar cum încă nu este nimic oficial, play-off-ul la Liga a V-a este o necunoscută.

 

Cu o etapă înaintea finalului de retur, în Seria Centru este cea mai disputată luptă pentru primul loc, iar Gloria Ban şi Cetatea Buciumi sunt despărţite doar de un singur punct, în timp ce Unirea Hereclean se află la 3 puncte în spatele liderului, tocmai înaintea duelului cu liderul.

 

În Seria Est, AS Creaca Jac este lider şi are 5 puncte avans faţă de AS Tihău, dar şi un meci mai puţin disputat.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 986

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Ajf - 04.06.2015 - 12:08

Haos total!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter