Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

04.06.2015 - 22:05

Adi Feher se remarcă şi când... încurcă terenurile!?

Adi Feher se remarcă şi când... încurcă terenurile!?

Vicecampion naţional cu CS Volei Municipal, internaţionalul a arătat că ştie nu numai volei, ci şi fotbal-tenis, ajungând pe podium la o puternică competiţie de profesionişti, acolo unde a depăşit şi un fost campionCu siguranţă, Adrian Feher este unul dintre jucătorii mai... coloraţi din voleiul românesc. Aceasta, prin felul său de a fi, prin declaraţiile sale, dar şi prin prestaţiile din teren. Nu de puţine ori, liberoul a arătat sub fileu că are şi aptitudini de... fotbalist, iar multe execuţii ale sale cu piciorul au fost materializate cu puncte importante. Între paranteze, trebuie precizat că tatăl său a fost portar de performanţă la FCM Baia Mare, dar şi la... FC Armătura Zalău.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Cert este că voleibalistul este un polisportiv cu calităţi, mai ales la sporturile cu fileu. În volei are un palmares de invidiat şi o simplă enumerare a performanţelor de la Zalău (trei titluri naţionale, două medalii de argint, una de bronz şi două Cupe ale României) poate oglindi acest lucru. Adi Feher s-a remarcat, însă şi la alte discipline sportive. Dacă anul trecut a urcat pe podium la un concurs de tenis de câmp, voleibalistul s-a remarcat acum la un puternic concurs de fotbal-tenis!

 
Astfel, în cursul zilei de duminică, acesta a participat la “Cupa de Vară”, o competiţie organizată la cele trei terenuri de la Fabrica de Sport, din Cluj-Napoca. Dacă ziua de sâmbătă a fost destinată întrecerilor pentru amatori, duminică s-au duelat opt echipe de profesionişti, iar printre participanţi s-au aflat şi Florin Purice şi Daniel Săsărman, doi foşti campioni mondiali, iar primul este component al echipei naţionale! Din Sălaj au participat echipele Adrian Feher - Gheorghe Lungu şi Flaviu Seiche - Deak Levente.

 

La final, Feher şi Lungu au contabilizat cinci victorii (una dintre ele fiind realizată în faţa lui Săsărman) şi o înfrângere în faţa echipei lui Florin Purice. Ca urmare, zălăuanii au ocupat un meritat loc doi! “Fotbal-tenis este un sport care îmi place, pe care îl practic de câţiva ani, cu rezultate destul de bune. La Zalău se joacă la un nivel ridicat, iar acum am vrut să văd la ce nivel mă ridic în faţa unor profesionişti”, a arătat Adrian Feher.      

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 661

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

anamariA - 05.06.2015 - 11:40

Jalnic...Feher se incurca in toate de aceea e pe nicaieri...vrea sa aiba tot, sa faca tot, sa stie tot darnu s' a ales cu nimic


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter