Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

05.06.2015 - 12:01

Lovitură de teatru: Crina Pintea pleacă de la HC Zalău!?

Lovitură de teatru: Crina Pintea pleacă de la HC Zalău!?

Contractul cu gruparea de la poalele Meseşului se apropie de final şi se pare că handbalista nu doreşte să semneze un alt angajament. Toate acestea vin cu doar câteva zine după ce Tadici a pierdut și celălalt pivot de valoare - Georgiana Ciuciulete


 

În doar câţiva ani, de la o anonimă ce începea handbalul doar la vreo 15 ani, Crina Ailinicăi-Pintea (n. 3 aprilie 1990) a devenit internaţională şi a îmbrăcat tricoul “tricolor” la Campionatele Europene şi Mondiale. Ajunsă la poalele Meseşului în vara anului 2010, moldoveanca s-a remarcat încă de la început prin calităţile fizice. Cu multă muncă şi ardoare, pivotul a devenit unul dintre pilonii echipei HC Zalău. În aceste condiţii, şi plecarea “căpitanului” Georgiana Ciuciulete putea fi mai îndulcită, deoarece postul era totuşi acoperit…

Crina Pintea avea contract cu HC Zalău până în luna noiembrie şi Gheorghe Tadici era aproape convins că jucătoarea “făcută” de el va continua la poalele Meseşului. Acestea, cu atât mai mult cu cât managerul ar fi pregătit deja un contract mult mai bun decât precedentul.

Apele s-au tulburat consistent în ultima perioadă, mai ales după ce pe fir au intrat şi unii impresari, care vor să o transfere în străinătate. Relaţiile dintre handbalistă şi club au devenit încordate şi conducerea şi-a pus şi problema suspendării jucătoarei până la finalul contractului.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vom reveni cu amănunte!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1954

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pensionarul - 21.06.2015 - 06:06

Bravo Crina Pintea!Bine ar fi sa i intorci toate cuvintele urate pe care ti le adresa.Dar tu esti o fata educata si n ai sa faci asemenea lui Ghitza !Crina vrea sa plece la Baia Mare si Ghitza vrea niste bani.Numai ca Pintea s a declarat libera de contract si Ghitza nu mai ia nimic.Doar praful de pe toba!

Nume:

Pt aplaudaci - 08.06.2015 - 20:24

Vă roade invidia gunoaielor, sunteți doar niște anonimi celebrii. Sa va suspend mutrele de troglodiți și ciumpalaci! Felicitări Crina!

Nume:

Andra - 06.06.2015 - 09:55

Suspendare ! Foarte bine ! Merita nespalata asta ! Din multe p.d.v.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter