Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

05.06.2015 - 13:03

Ionuţ Rus: ”Şimleul a avut cel mai frumos public din ţară”

 Ionuţ Rus: ”Şimleul a avut cel mai frumos public din ţară”

Fostul jucător de la CS Phoenix, înaintea plecării la Unirea Dej a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor formaţiei de sub Măgură


 

În vara anului trecut, în lotul celor de la CS Phoenix a avut loc o mică revoluţie, astfel că la Şimleu au venit nu mai puţin de nouă jucători. În aceste condiţii, conducerea a păstrat doar doi jucători, este vorba despre Ovidiu Teuşan şi Ionuţ Rus (n. 23 decembrie 1982). Acesta din urmă ajunsese la poalele Măgurii în vara anului 2012, de la SCM “U” Craiova. Originar din Baia Mare, “Măce” s-a simţit foarte bine la Şimleu Silvaniei, dar decizia conducerii - prin care CS Phoenix s-a retras din campionat - l-a făcut pe voleibalistul în vârstă de 32 de ani să îşi caute altă echipă. În  doar câteva săptămâni, trăgătorul principal a discutat despre o colaborare cu un alt club, iar recent a finalizat un contract pe două sezoane cu Unirea Dej. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

“În primul rând, vreau să spun că m-am simţit foarte bine la CS Phoenix şi îmi pare rău de ce s-a întâmplat acolo. Vreau să mulţumesc acelui public, care a fost alături de noi şi la bine şi la rău. Şimleul a avut cel mai frumos public din ţară... Acum, vreau să mă acomodez şi să ne îndeplinim obiectivele cu Unirea Dej”, ne-a declarat jucătorul. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 660

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Fan - 06.06.2015 - 08:28

Ca Feher e incult sunt de acord, dar Marian Bala este un baiat cu mult bun simt si educat .

Nume:

VOLEI - 05.06.2015 - 17:48

la simleu numai doi inculti au fost fluierati..feher si bala..pentru declaratiile lor nefondate impotriva simleului


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter