Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

08.06.2015 - 17:33

Simona Gogârlă a semnat cu Craiova

Simona Gogârlă a semnat cu Craiova

După ce Aurelian Roşca a părăsit formaţia din Bănie, locul acestuia pe banca tehnică a fost suplinit de fosta antrenoare a grupării din Vâlcea


 

Schimbări importante în Liga Naţională, atât ce privesc jucătoarele cât şi antrenorii. Iată că, şi SCM Craiova are acum un nou antrenor după ce Aurelian Roşca a părăsit echipa. Banca tehnică a fost preluată de Simona Gogârlă, cea care a mai fost pe la echipe importante cum ar fi HCM Râmnicu Vâlcea sau CSM Ploieşti.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Pentru Gogârlă este un pas important în cariera de antrenor, mai ales că ca evolua cu SCM Craiova în Cupa Cupelor. Practic, echipa din Bănie a terminat sezonul pe locul cinci, iar în Cupa României pe locul trei, aceasta performanţă oferindu-i Craiovei dreptul de a juca sezonul următor în cupa cupelor.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 907

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter