Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

09.06.2015 - 00:00

Costică Buceschi revine în forţă, în Liga Naţională!

Costică Buceschi revine în forţă, în Liga Naţională!

Fostul tehnician al campioanei HCM Baia Mare s-a despărţit de gruparea maramureşeană chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă şi a ajuns tocmai la rivala CSM Bucureşti, însă la echipa secundă ce joacă în liga secundă


După doar câteva luni de pauză, Costică Buceschi (n. 18 Mai 1970) se pregăteşte de o nouă aventură în Liga Naţională, dar nu la Baia Mare. Tehnicianul cu care HCM Baia Mare a cucerit primul titlu naţional a ajuns tocmai la HC Dunărea Brăila, acolo unde rezultatele modeste au costat-o pe Alexandrina Soare.

 

Mişcarea a fost confirmată pentru ziarul Sportul Sălăjean chiar de Costică Buceschi. ncă nu am semnat contractul, dar ne-am pus de acord. Dacă totul decurge normal, miercuri voi semna un contract cu HC Dunărea", ne-a mărturisit tehnicianul în vrstă de 45 de ani.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Din câte se pare, noul antrenor al Brăilei îşi va pune sămnătura pe un contract pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de a semna încă un sezon. Oricum, vom reveni pe acest subiect.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 652

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter