Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

09.06.2015 - 17:58

Radu Nistorescu: “Mihalcea va evolua în tricoul nostru şi în sezonul viitor”

 Radu Nistorescu: “Mihalcea va evolua în tricoul nostru şi în sezonul viitor”

Aflat la final de contract, internaţionalul va semna o nouă înţelegere cu Zalăul, acolo unde evoluează încă din anul 2011! 

 

Chiar dacă este originar din capitală, Răzvan Mihalcea (n. 25 februarie 1988) s-a remarcat în Moldova, având în vedere că voleibalistul a evoluat timp de cinci ani la VCM Piatra Neamţ. În vara anului 2011, într-un moment în care valorosul centru era asaltat de oferte, internaţionalul a semnat un contract cu CS Remat, cu care a şi reuşit eventul, câştigând campionatul şi cupa în sezonul viitor! Dintre acei campioni, în lotul cu care CS Volei Municipal a cucerit argintul şi Cupa României în campionatul trecut, s-au mai aflat doar doi, este vorba despre Adrian Feher şi Răzvan Mihalcea!

 

Aflat la final de contract în această vară, acesta din urmă a fost dorit încă de la început, iar conducerea a şi demarat discuţiile pentru o nouă înţelegere. Până la urmă, cele două părţi au ajuns la un punct comun, iar voleibalistul de 2 metri şi 7 centimetri şi-a dat acordul pentru un nou contract cu CS Volei Municipal! 
 

 “Am ajuns la o înţelegere cu Mihalcea şi acesta va evolua în tricoul nostru şi în sezonul viitor. Aşteptăm să primim <undă verde> de la Primărie, în ce priveşte bugetul, şi jucătorul va semna cu CS Volei Municipal”, ne-a  menţionat preşedintele Radu Nistorescu.

 
 În aceste condiţii, lotul vicecampioanei pentru sezonul 2015 - 2016 începe să fie creionat. Dacă Mihai Gheorghiţă, Andrei Feher, Răzvan Olteanu şi Cornel Miron erau sub contract, brazilianul Leo şi Răzvan Mihalcea au ajuns la un acord cu clubul şi Zalăul poate spune că are deja 6 jucători cu care va începe... balul! 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 524

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter