Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
ATLETISM

09.06.2015 - 19:50

Şcoala Dragu i-a pus în mişcare pe elevii sălăjeni. GALERIE FOTO

 Şcoala Dragu i-a pus în mişcare pe elevii sălăjeni. GALERIE FOTO
Concursul a ajuns deja la a III-a ediţie şi a avut premii în valoare de 1.500 lei  

 

 
 
 Şcoala Gimnazială Nr.1 din Dragu, împreună cu Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi”, a organizat Crosul ”Mişcare pentru Fiecare”. Competiţia a ajuns deja la a III-a ediţie şi în fiecare an, organizatorii s-au declarat foarte mulţumiţi de succesul crosului. Anul acesta, pe lângă Primăria Dragu şi DJST Sălaj, şi ziarul Sportul Sălăjean a fost  unul dintre parteneri. Sub deviza, ”Viaţa e mişcare, mişcarea e viaţă”, crosul s-a organizat pe două categorii pentru sportivii nelegitimaţi.  

 

 
Prima categorie s-a adresat elevilor din ciclul primar, pe o distanţa de 800 m, atât la feminin, cât şi la masculin. A doua s-a adresat elevilor din ciclul gimnazial (clasele V - VIII), pe o distanţă de 2.000 m, atât la feminin, cât şi la masculin. Elevii şcolilor gimnaziale din localităţile Someş Odorhei, Almaşu, Bălan, Gâlgăul Almaşului şi Aşchileu din jud. Cluj au fost foarte angrenaţi în lupta pentru o clasare pe un loc cât mai bun, dar la final cu toţi au fost câştigători prin participarea la această competiţie. Toți participanți au primit câte un mic premiu, iar ocupanţii primelor locuri au rămas fascinaţi de reconpensele oferite de organizatori, şi toată lumea a fost pe deplin mulţumită.
 

 

Pentru locurile IV-VI, organizatorii au oferit tricouri personalizate, în timp ce pentru locurile VI-X a fost organizată o tombolă specială. “Îi felicit pe toţi participanţii, pentru dăruirea de care au dat dovadă şi le mulţumesc cadrelor didactice de la şcolile participante, Primariei Comunei Dragu, Consiliului Local Dragu, Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida, Djst Sălaj , şi colegilor care s-au implicat de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, pentru sprijin şi contribuţiile aduse în organizarea şi desfăşurarea crosului. Am dat dovada încă o dată că sunt alături de mişcare, alături de sport”,  a spus profesorul Cosmin Ardelean.
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

În ziarul Sportul Sălăjean găseşti câştigătorii competiţiei cât şi alte amănunte!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 901

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter