Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

09.06.2015 - 20:09

Zalăul continuă cu aceeaşi bancă tehnică

 Zalăul continuă cu aceeaşi bancă tehnică

 Bulgarul Stoev a semnat zilele trecute un alt contract, în timp ce “secundul” Bogdan Nicolae a ajuns deja la un acord, urmând ca în zilele următoare să îşi pună semnătura pe o nouă înţelegere


 

Chiar dacă s-au cunoscut doar în vara trecută, Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae au conlucrat perfect şi au dus CS Volei Municipal pe locul secund. Ba, mai mult, zălăuanii au reuşit să se bată la un moment dat de la egal la egal cu campioana CVM Tomis Constanţa. Pe lângă aceasta, Leo şi compania au cucerit Cupa României!

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Activitatea acest cuplu a fost remarcată de către conducere, în timp ce bulgarul s-a simţit foarte bine la poalele Meseşului şi a arătat că a colaborat foarte bine cu tânărul antrenor. În aceste condiţii, cele două părţi vor continua colaborarea şi în sezonul 2015 - 2016. Dacă anunţa că va continua cu CS Volei Municipal încă de la finalul campionatului trecut, Stoev a semnat zilele trecute un nou contract, pe o perioadă de un an.

 

Mai multe amănunte cât şi declaraţii despre acest subiect şi multe alte noutăţi găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 10 iunie!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 601

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Fan - 16.06.2015 - 09:02

Ma faceti sa rad, ce sa faca Bogdan Nicolae ?,sa antreneze la UMF Cluj, asta are vreun merit la echipa?, se poate compara cu Sica, sau Maca? .


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter