Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

09.06.2015 - 20:35

REPORTAJ – Viaţa sportivă la sat: AS Chieşd, mândria comunei. GALERI FOTO

REPORTAJ – Viaţa sportivă la sat: AS Chieşd, mândria comunei. GALERI FOTO

“Cât timp eu voi fii primar, comuna va avea echipă de fotbat, iar de la anul vom vedea”, spune primarul Ioan Cătană


 

Turismul din România ar trebui să funcţioneze la cote maxime şi să aducă mulţi bani la buget, dar deocamdată ţara noastră nu se poate lăuda la acest capitol. Păcat, mai ales că sunt zone superbe aşa cum are şi Sălajul, iar pentru cei care ar dori un decor minimalist rustic în vacanţe şi să fie înconjuraţi de munţi şi dealuri, acesta ar fi alegerea ideală. Mai ales comuna Chieşd, acolo unde locurile sunt pitoreşti.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Ce-i drept, se poate observa amprenta tot mai evidentă a designului mai modern, având în vedere faptul că localităţile încep să prindă culoare, casele nu mai sunt zugrăvite doar în gri. Însă, modernitatea încă nu a stricat frumuseţea comunei, ci a adus un plus. Merită să vizitaţi locurile Chieşdului şi să descoperiţi frumuseţea naturală a zonei.  

 

 


Echipa din Sighetu Silvaniei  a rămas în istorie


 

 

Comuna a fost renumită în toate ramurile, însă agricultura a fost un factor important, iar, în urmă cu câţiva ani, şi industria minieră prospera în Chieşd. Pe lângă acestea, locuitorii şi-au făcut timp să joace şi fotbal - singurul sport care există şi în momentul de faţă. Astfel, comuna avea echipă de fotbal încă de dinainte de Revoluţie, şi nu doar una! A fost o perioadă când evoluau două echipe de fotbal: una în localitatea Sighetu Silvaniei şi una în Chieşd.

 

 

“În acea perioadă, se juca fotbal din plăcere şi doar pentru masa de după meci. Acum, totul se rezumă la bani şi puţini sunt cei care mai joacă fotbal de dragul competiţiei. Îmi aduc aminte cu drag că în acea perioadă, pe echipa din  Sighetu Silvaniei nu prea o învingea nimeni”, ne-a mărturisit nostalgic primarul Ioan Cătană.

 

Un frumos reportaj despre "Viaţa sportivă la sat" găseşti în ziarul Sportul Sălăjean din 10 iunie!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1261

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter