Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

10.06.2015 - 13:27

Gloria Ban termină sezonul regulat pe prima poziţie

 Gloria Ban termină sezonul regulat pe prima poziţie
Gruparea condusă de Gheorghe Pop s-a impus la limită în derby-ul cu ocupanta locului trei,  însă prezenţa ei în play-off stă sub semnul întrebării!?

 

 Evoluţiile echipei şi rezultate extraordinare obţinute de Gloria în acest retur de campionat au făcut ca echipa condusă de primarul Gheorghe Pop, ajutat de Florian Soponea şi Dumitru Groze să termine pe prima poziţie sezonul regulat din Seria Centru. Transferul lui Ionuţ Vasarhely din pauza dintre tur şi retur a contat enorm în obţinerea a opt victorii şi a unui egal în 2015, deoarece juniorul crescut la Viitorul Zalău a avut evoluţii remarcabile la echipa din Ban, înscriind şi câteva goluri decisive pentru Gloria.

 

Desigur, pe lângă acesta, un aport major l-au avut şi ceilalţi jucători, iar Dacian şi Rareş Groze, Cristian Jula, Călin Pop sau portarul-căpitan Daniel Bonţea, au pus cu toţii umărul la realizarea acestei performanţe. Pentru ei urmează acum examenul final, play-offul, însă victoriile obţinute în retur împotriva echipelor din Buciumi, Hereclean şi Sălăţig le oferă o linişte şi o încredere că îşi pot îndeplini obiectivul trasat, şi anume promovarea în Liga a IV-a. Partida cu Unirea a fost capitală pentru Sergiu Ardelean şi compania, deoarece aveau nevoie de o victorie pentru a rămâne pe prima poziţie, în caz contrar Cetatea din Buciumi era pe prima poziţie.

 

Prima repriză a fost dominată pe alocuri de echipa vizitatoare, care a avut câteva ocazii importante la poarta lui Bonţea, însă Ovidiu Marian, Raul Zdroba şi Laurenţiu Ciocoi au ratat şansa de a deschide scorul. În schimb, la cealaltă poartă, singura ocazie notabilă din primul act a fost acţiunea lui Rareş Groze, însă nici acesta nu a reuşit să-l învingă pe Florin Sabău. La trei minute de la reluare, Ionuţ Vasarhely a reuşit să le răsplătească încrederea celor care l-au adus la Gloria şi a marcat în poarta lui Sabău, în urma unei acţiuni personale de toată frumuseţea.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

  

Au urmat apoi un şir de atacuri din partea gazdelor, însă Călin Pop a încercat fără rezultat să înscrie cu o scăriţă, acelaşi Groze nu a reuşit să majoreze diferenţa, iar la poarta adversă Ovidiu Marian a încercat pe final egalarea dintr-o lovitură liberă, însă Bonţea a fost la post. Scorul a rămas neschimbat până la fluierul final al arbitrului Gabriel Bârjac, iar jucătorii gazdelor au sărbătorit victoria cu spectatorii prezenţi.

 

În Ziarul Sportul Sălăjean din 10 iunie poţi găsi clasamentul, cronicile dar şi declaraţiile din toate seriile

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 595

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter