Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

10.06.2015 - 14:54

Paula Ungureanu va lipsi la meciul retur cu Serbia

Paula Ungureanu va lipsi la meciul retur cu Serbia

 


Chiar dacă încă nu se ştie cu exactitate cât de gravă este accidentarea portarului de la HCM Baia Mare, cert este faptul că Paula Ungureanu nu va putea juca sâmbătă, în meciul retur cu Serbia de la Cluj-Napoca 


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

"Tricolorele" sunt la doar 60 de minute de Campionatul Mondial, după ce s-au impus în deplasare reprezentativa Serbiei. Însă, preţul victoriei a fost scump plătit de portarul Paula Ungureanu, care s-a accidentat serios după ce a parat o aruncare de la 7m şi a părăsit terenul în lacrimi. 

 

Poartarul naţionalei a efectuat la începutul aceste săptămâni o serie de investigaţii, iar în urma RMN-ului s-a stabilit că handbalista nu are niciun ligament rupt, ci doat inflamat. În aceste condiţii, ea ar urma sa stea departe de semicercuri circa două săptămâni, altfel spus, ratează returul cu Serbia. Oricum, va mai consulta câţiva specialişti şi abia apoi se va şti cu exactitate perioada de recuperare.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 510

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Elle - 10.06.2015 - 19:20

"se va ştii" sau "se va ști" ? Voi ce ziceți ?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter