Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

10.06.2015 - 14:54

Paula Ungureanu va lipsi la meciul retur cu Serbia

Paula Ungureanu va lipsi la meciul retur cu Serbia

 


Chiar dacă încă nu se ştie cu exactitate cât de gravă este accidentarea portarului de la HCM Baia Mare, cert este faptul că Paula Ungureanu nu va putea juca sâmbătă, în meciul retur cu Serbia de la Cluj-Napoca 


 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

"Tricolorele" sunt la doar 60 de minute de Campionatul Mondial, după ce s-au impus în deplasare reprezentativa Serbiei. Însă, preţul victoriei a fost scump plătit de portarul Paula Ungureanu, care s-a accidentat serios după ce a parat o aruncare de la 7m şi a părăsit terenul în lacrimi. 

 

Poartarul naţionalei a efectuat la începutul aceste săptămâni o serie de investigaţii, iar în urma RMN-ului s-a stabilit că handbalista nu are niciun ligament rupt, ci doat inflamat. În aceste condiţii, ea ar urma sa stea departe de semicercuri circa două săptămâni, altfel spus, ratează returul cu Serbia. Oricum, va mai consulta câţiva specialişti şi abia apoi se va şti cu exactitate perioada de recuperare.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 521

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Elle - 10.06.2015 - 19:20

"se va ştii" sau "se va ști" ? Voi ce ziceți ?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter