Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

10.06.2015 - 21:51

Dunărea Brăila, în cupele europene?!

Dunărea Brăila, în cupele europene?!

Corona Brașov s-ar putea să renunțe la participarea în compețiile europene, astfel Brăila ar putea să ocupe locul vacant


 

Chiar dacă nu a terminat pe un loc care să îi ofere biletul pentru cupele europene, Dunărea Brăila ar putea totuși participa. Se pare că, Corona Brașov trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar și ar putea spune pas.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Se pare că deja președintele Dedu a solicitat părerea celor de la Brăila și răspunsul lor a fost unul pozitiv. Totuși, până în 15 iunie se va știi cu exactitate care sunt echipele din România care se vor lupta pentru un trofeu european.

 

"Totul depinde de Corona Braşov, dacă se va înscrie până la urmă (n.r. federaţiile au termen până pe 15 iunie să trimită lista echipelor care vor participa în Cupa EHF, Cupa Cupelor şi Challenge Cup). Domnul preşedinte Alexandru Dedu ne-a trimis o înştiinţare, prin care ne-a întrebat dacă suntem dispuşi să preluăm locul în cupele europene în cazul în care Corona nu participă. Noi suntem pregătiţi să participăm, lumea îşi doreşte să vadă ce se mai joacă şi afară. Până la meciul cu Serbia (n.r.  - sâmbătă, 13 iunie), lucrurile cred că vor fi clare în această privinţă", a declarat Buceschi pentru prosport.ro

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 551

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter