Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

11.06.2015 - 12:46

Marius Paşca, după aflarea adversarului de la baraj: ”Nu doream sub nicio formă Olimpia II Satu Mare”

Marius Paşca, după aflarea adversarului de la baraj: ”Nu doream sub nicio formă Olimpia II Satu Mare”

Tehnicianul campioanei Sălajului consideră că Olimpia II Satu Mare este o echipă redutabilă, însă şi Luceafărul Bălan are şansa ei de a promova în Liga a III-a


 

Dintre cele 6 posibile adversare (campioanele din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năăsăud şi Alba), antrenorul Bălanului ar fi vrut ca echipa sa să evite Luceafărul Oradea şi Olimpia II Satu Mare. Din păcate, dorinţele sale nu au fost îndeplinite, iar la  tragerea la sorţi a meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, ce a avut loc joi la sediul FRF, campioana Sălajului a avut ghinion.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

În calea sălăjenilor a ieşit Olimpia II Satu Mare, formaţie care a câştigat campionatul în judeţul Satu Mare, pe ultima sută de metri, după o decizie discutabilă a Comisiei de Disciplină. Trebuie spus că adversara Bălanului are în lot câţiva jucători de la prima echipă ce evoluează în Liga a II-a, iar în acest sens sătmărenii sunt favoriţi, mai ales că elevii antrenaţi de Mircea Bolba fac antrenamente în fiecare zi!

 

De aceeaşi părere este şi Marius Paşca, cel care după doar câteva minute de la aflarea adversarului a spus: ”Din păcate am dat peste un adversar redutabil. Din cele 6 variante, nu doream sub nicio formă Luceafărul Oradea şi Olimpia II Satu Mare. Până la urmă am avut ghinion, dar trebuie să fim încrezători. Ne jucăm şansa până la ultimul minut. Am văzut deja adversarul acum câteva săptămâni la acel derby cu Luceafărul Decebal. Olimpia II este o echipă puternică, care face antrenamente zilnic, iar la meciul respectiv a avut 7 jucători de la prima echipă. Pornim cu şansa a doua, dar barajul se joacă în dublă manşă şi se poate întâmpla orice”, a declarat Marius Paşca.

 

 

Partida tur este programată pe 20 iunie, la Satu Mare, în timp ce returul va avea pe 27 iunie, la Gâlgău Almaşului.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 747

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter