Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

11.06.2015 - 19:44

Valeria Motogna revine în handbal!

Valeria Motogna revine în handbal!

La mai bine de un an de la retragerea de pe semicerc, port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing îşi anunţă come-back-ul în sportul care a făcut-o celebră!


 

Chiar dacă s-a născut în Bistriţa, Valeria Motogna (n. 16 decembrie 1980) a fost una dintre cele mai titrate handbaliste ale Zalăului de după Revoluţie. ABC-ul handbalului a fost învăţat acasă, dar la 14 ani făcea deja pasul către handbalul de performanţă. Remarcată de Gheorghe Tadici pe când era o copilă, Vali a fost legitimată şi propulsată la echipa mare pe când avea doar 15 ani! În anul 1996, a cucerit trofeul City Cup, după care au venit două medalii de aur cu Naţionala de tineret şi cu cea de junioare. Şi ca senioară a făcut performanţă la nivel mondial, iar la Olimpiada din anul 2008 a fost desemnată căpitanul Naţionalei de handbal și port-drapelul delegației României la ceremonia de deschidere!

 

Pe plan intern, a cucerit trei titluri naţionale cu Silcotub Zalău, dar şi cinci cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, cu care a cucerit şi Cupa Cupelor! În anul 2011 a revenit la poalele Meseşului, unde a îmbrăcat tricoul echipei HC Zalău, până în vara anului 2014. La 34 de ani, măcinată de mai multe accidentări, fosta internaţională s-a retras din handbalul de performanţă. Timp de un an a ieşit din peisaj, însă Valeria Motogna va reveni în handbal în această vară, urmând a deveni profesor titular la catedra de handbal de la CSS Zalău! Această mutare vine ca urmare a faptului că antrenoarea Elena Tadici s-a pensionat de la catedră, la vârsta de 60 de ani.

 

Nouă, celor de la Sportul Sălăjean, nu ne mai rămâne decât să îi urăm mult succes proaspetei profesoare de la Clubul Sportiv Şcolar în cariera de antrenor, cu care sperăm să aibă măcar rezultatele realizate în cariera de jucătoare!

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1669

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

el - 15.06.2015 - 15:36

măcar rezultatele realizate în cariera de jucătoare? Voi sunteti normali?

Nume:

gica - 12.06.2015 - 13:41

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNKtDvEhTMEfLajy-vZuWYJhyS_hpr-qOyFc5pr0G61XUSGdWc4Q

Nume:

@pop - 12.06.2015 - 11:03

A fost port drapelul Romaniei chiar ea Valy Motogna, chiar daca pe uni ai lasa memoria.

Nume:

popule - 12.06.2015 - 00:42

Pop...Ai lapsus...???

Nume:

pop - 11.06.2015 - 23:57

Port drapelul Romaniei la Beijing nu a fost ea ....a fost chiar Elisabeta Lipa .....slabi din nou..... :))


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter