Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

12.06.2015 - 08:43

Cristina Neagu: „Aşteptăm iubitorii de handbal la sală”

 Cristina Neagu: „Aşteptăm iubitorii de handbal la sală”

România joacă sâmbătă, manşa retur cu Serbia pentru calificare la Campionatul Mondial


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

"Tricolorele” sunt cu un pas la Campionatul Mondial după ce au învins în primul meci Serbia la o diferenţă de şase goluri. Totuşi, fetele noastre nu s-au culcat pe-o ureche şi au pregătit foarte bine şi meciul retur, care va avea loc sâmbătă, la Cluj-Napoca. 

 

“Sârbii nu prea cedeză, probabil au vizionat momentele de joc mai slabe ale noastre, fazele de apărare, dar noi suntem pregătite. Am vizionat şi noi jocul Serbiei şi sper să nu ne surprindă cu nimic, să facem un meci bun, mai ales pentru că jucăm în faţa propriilor fani. Au venit mulţi şi la Kraljevo şi ne-au susţinut, aşa că nu vrem emoţii. Aşteptăm iubitorii de handbal la sală, vrem să facem un meci bun, să obţinem o victorie frumoasă şi să sărbătorim împreună cu mii de fani o calificare fără emoţii la Campionatul Mondial”, a declarat Cristina Neagu.

 

Sursa: mediafax.ro

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 643

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter