Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

12.06.2015 - 10:20

HCM Roman se întăreşte de la campioana României

HCM Roman se întăreşte de la campioana României

 Golghetera Ligii Naţională în sezonul 2012 - 2013, Iryna Glibko a semnat cu echipa condusă de Florentin Pera

 

HCM Roman a început seria transfeurilor şi se pregăteşte intens pentru sezonul care urmează. Deja, formaţia condusă de Florentin Pera a obţinut semnătura unei jucătoare importante. Este vorba despre golghetera Ligii Naţionale în sezonul 2012 - 2013, Iryna Glibko (n. 18.02.1990).

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Jucătoarea din Ucraina a evoluat în ultimele două sezoane la CSM Bucureşti, formaţie cu care în acest an a reuşit să obţină medaliile de aur. Totuşi, prima echipă din România pentru care a jucat a fost HC Danubius Galaţi, în sezonul 2012 - 2013. Ce-i drept, acel sezon a fost unul formidabil pentru Glibko având în vedere că a marcat nu mai puţin de 177 de goluri, fiind golghetera Ligii Naţionale.

 

Campioana României va juca cel puţin un sezon la gruparea din Roman, formaţie care şi-a propus obiective îndrăzneţe an de an.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 657

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter