Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

12.06.2015 - 12:06

Ioan Morar: “Dacă la FC Zalău nu se va dori promovarea, ne vom axa pe tineret”

 Ioan Morar: “Dacă la FC Zalău nu se va dori promovarea, ne vom axa pe tineret”

Dintre jucătorii cu care FC Zalău se află sub contract, nigerienii Kuku şi Jamilu vor să ajungă în Ungaria, în timp ce altul este accidentat aproape de un an!?  


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

După ultima partidă de la Dej, jucătorii de la FC Zalău au intrat în vacanţă, însă mulţi dintre ei se vor despărţi de gruparea de sub Meseş având în vedere că sunt la final de contract. De fapt, FC Zalău mai are doar 5 jucători sub contract, este vorba de Benjamin Kuku, Ibrahim Jamilu, Raul Stanciu, Daniel Supuruan şi Viorel Ionaşcu, la care se mai adaugă şi juniorii care au făcut parte din lotul echipei mari. Dintre jucătorii aflaţi la final de contract, cei doi nigerieni sunt cu gândul la plecare, iar Kuku şi Jamilu vor să ajungă în Ungaria, acolo unde în iarnă au şi susţinut probe de joc. În cazul lui Viorel Ionaşcu să spunem că acesta a evoluat doar în primele partide ale sezonului care s-a încheiat, jucătorul fiind accidentat.  

 

Restul jucătorilor şi-au încheiat colaborarea, iar cei care au venit în vara trecută sau în pauza dintre tur şi retur au semnat până la finalul sezonului, cu drept de prelungire. Despre o nouă colaborare este greu de vorbit, având în vedere că deocamdată la FC Zalău viitorul este în ceaţă. “Cu jucătorii care şi-au terminat contractul vom mai purta o discuţie doar după ce vom şti ce avem de făcut. Nu este problemă cu jucătorii, fiindcă vor veni alţii, însă depinde ce se doreşte. Dacă nu se va dori promovarea ne vom axa pe tineret”, a declarat Ioan Morar.  

 

O situaţie identică a fost şi în vara trecută, când FC Zalău a rămas descoperită după plecarea mai multor jucători importanţi. Astfel, la meciul de Cupa României cu Sportul Şimleu lotul a fost format în mare din juniori. Până la urmă, conducerea a reuşit să aducă jucători importanţi, iar “alb-albaştrii” au fost aproape de o promovare în Liga a II-a, în sezonul care s-a încheiat.   

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 407

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter