Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

13.06.2015 - 00:45

Internaționala Luciana Marin a fost cerută în căsătorie

Internaționala Luciana Marin a fost cerută în căsătorie

Mitul buchetului prins s-a adeverit în cazul vicecampioanei cu HCM Baia Mare, care se pregătește de nuntă după ce a spus un DA hotărât


 

Se anunță o nouă nuntă în familia HCM Baia Mare. După ce Aneta Pârvuț și-a unit destinele cu alesul inimii zilele trecute, o altă handbalistă de la vicecampioana României se pregătește de nuntă. Este vorba despre Luciana Andreea Marin (n. 13.10.1988), care a fost cerută în căsătorie de iubitul Mihai Andrei Popescu. Momentul a fost unul extrem de emoționant, dar internaționala a spus DA hotărât,  fără să stea pe gânduri.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

După cum se spune în popor, cea care prinde buchetul este următoarea care se căsătorește. Ei bine, acest mit s-a adeverit în cazul Lucianei Marin, care la nunta colegei Aneta Pârvuț a fost fericita care a prins buchetul.

 

Dacă pe plan personal lucrurile îi merg de minune handbalistei originară din Slatina, și pe plan profesional, Luciana Marin se poate declara împlinită. Sezonul trecut a reușit să câștige medaliile de aur cu HCM Baia Mare, iar anul acesta a câștigat argintul, tot cu formația din capitala Maramureșului. Mai mult, handbalista a îmbrăcat tricoul echipei naționale, iar acum tricolorele sunt cu un pas la Campionatul Mondial. 

 

Vă dorim multă fericire!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2374

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter