Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

13.06.2015 - 12:07

Călin Pop: “Contractul meu cu FC Zalău expiră”

 Călin Pop: “Contractul meu cu FC Zalău expiră”
Cu Călin Pop pe banca tehnică, Zalăul a obţinut cea mai bună clasare din istorie şi a terminat sezonul 2014 - 2015 pe podium

 


 

 

 Printr-o conjunctură, gruparea de sub Meseş a intrat în “hora” promovării, dar în cele din urmă a pierdut bătălia cu FCM Baia Mare, după o serie de rezultate negative.  În a doua parte a returului, relaţiile dintre banca tehnică şi conducere s-au răcit, iar Călin Pop şi-a anunţat plecarea cu patru etape înaintea finalului de sezon. Oricum contractul tehnicianului avea să expire în luna iunie, dar între timp situaţia s-a mai schimbat, iar Călin Pop ar putea fi în continuare antrenor la FC Zalău şi din sezonul următor.

 

 
“Nu am fost omul care să ţin de scaun şi să fiu lacom pentru bani. Am pus suflet şi pasiune la fotbal. Dar şi când munceşti trebuie măcar să îţi fie apreciate lucrurile pe care le-ai făcut. Contractul meu cu FC Zalău expiră în această lună şi nu pot şti ce îmi rezervă viitorul. În anumite condiţii aş lua în calcul o nouă colaborare, dar deocamdată sunt în vacanţă şi nu m-a contactat nimeni”, a declarat Călin Pop.
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 Tehnicianul şi-a încheiat al doilea mandat la FC Zalău, formaţie pe care a clasat-o pe locul 3. “Cu puţină atenţie din partea tuturor puteam să terminăm în primele două locuri. Sunt mulţumit de clasarea pe care am avut-o la final de sezon. Eu întotdeauna am vrut să mă autodepăşesc, iar dacă o să mai am posibilitatea să antrenez o să încerc chiar mai mult”, a spus antrenorul.  

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 457

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter