Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

13.06.2015 - 14:26

Luceafărul Bălan câștigă şi Cupa României

Luceafărul Bălan câștigă şi Cupa României

După o finală în care CS Crasna şi-a vândut scump pielea, elevii lui Marius Paşca s-au impus după loviturile de departajare, reuşind eventul în Sălaj!


 

După ce a reușit să câștige titlul în Sălaj cu 25 de victorii din 26 de meciuri, gruparea susținută de Radu Pop a reușit să câștige și Cupa României. Practic, acesta a fost și obiectivul echipei din Bălan. Mai mult, jucătorii sunt cu moralul ridicat înaintea barajului de promovare în Liga a III-a.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.


Luceafărul Bălan - CS Crasna 1 - 1 (1 - 1); 6 - 5 la loviturile de departajare; 7 - 6

Luceafărul: Marcel Petcu – Vlad Lazăr, Marius Rus (min. 120, Cătălin Coste), Bogdan Noje, Vlad Negrean (min. 62, Flaviu Conţ), Gabriel Buda, Marius Haiduc, Mihai Molnar, Maior Istvan, Flaviu Porumb (min. 55, Andrei Teglaş) şi Adrian Pop. Antrenor: Marius Paşca

 

CS Crasna: Kovacs Istvan – Claudiu Cornaci, Dobrai Tibor, Onica Cristian (min. 111, Antal Robert), Ionuţ Iacob, Cristian Marcu (min. 79, Szigyarto Zsolt), Mihai Cherecheş, Rareş Hossu, Banyik Norbert (min. 77, Alin Chirilă), Dan Cenan şi Nagy Benjamin. Antrenori: Liviu Feraru şi Claudiu Cornaci

Au arbitrat: Paul Unimătan - la centru; Flaviu Seiche şi Sergiu Duma  - asistenţi

  

Vom reveni!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1760

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter