Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

14.06.2015 - 16:13

România s-a calificat la Campionatul Mondial!

România s-a calificat la Campionatul Mondial!

Tricolorele s-au calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin, după ce au trecut cu 56-54 la "general" de Serbia


 

Dacă în manșa tur, fetele noastre s-au impus la o diferență de șase goluri, în retur jocul româncelor nu a mai funcționat perfect. Am putea spune fără să exageră că, la Cluj, suporterii au trăit la maxim cele 60 de minute de joc. Ce-i drept, fetele noastre nu au fost la fel de contrentarte ca în tur, iar Serbia a profitat la maxim de situație. Dacă prima repriză a fost mai echilibrată, partea secundă a aparţinut oaspetelor care au condus aproape în permanenţă la 3-5 goluri.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

La final, fetele noastre s-au văzut învinse, însă diferența nu a fost numai de patru goluri.Trebuie să trecem peste înfrângere și să ne bucurăm de calificare.

 

România - Serbia 24 - 28 (12 - 11)


România:
Dedu 13 intervenţii, Munteanu - Neagu 7/15, Buceschi 4/5, Geiger 3/7, Manea 2/2, Elisei 2/4, Brădeanu 2/5, Nechita 2/7, Vizitiu 1/2, Chintoan 1/2.

 

Serbia: Risovic 11 intervenţii - Radovic 7/7, Zivkovic 5/6, Popovic 4/5, Stojlkovic 3/9, Bandelier 3/4, Radojevic 2/2, Krpez 2/3, Liscevic 1/1, Radoslavjevic 1/2

 

Sursa foto: prosport.ro

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 377

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter