Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

14.06.2015 - 22:40

HCM Roman mută tare pe piaţa transferurilor şi aduce golghetera Ligii Naţionale!

HCM Roman mută tare pe piaţa transferurilor şi aduce golghetera Ligii Naţionale!

După ce a ajuns la un acord cu Iryna Glibko, gruparea din Moldova a realizat un nou transfer important: Andreea Enescu


 

De câţiva ani încoace, HCM Roman a devenit o grupare cu pretenţii în Liga Naţională, dar a bătut şi porţile Europei, evoluând şi în cupele europene. Chiar dacă s-a clasat pe locul 4 în ultima ediţie a campionatului, formaţia pregătită de Florentin Pera vrea şi mai mult, astfel că în această vară are o campanie de achiziţie puternică. Mai întâi, moldovenii au adus-o pe internaţionala ucrainiană - Iryna Glibko, nimeni alta decât fosta golgheteră a Ligii Naţionale, în ediţia 2012 - 2013, într-o perioadă în care handbalista în vârstă de 25 de ani îmbrăca tricoul formaţiei HC Danubius Galaţi.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Pentru a avea un atac şi mai puternic, HCM Roman a achiziţionat-o acum şi pe golghetera ultimului campionat! Este vorba despre Andreea Tîlvâc-Enescu (n. 4 octombrie 1981), cea care s-a impus detaşat în clasamentul celor mai bune marcatoare, în ediţia 2014 – 2015.

 

Originară din Sibiu, handbalista în vârstă de 33 de ani este originară din Sibiu, acolo unde a făcut şi primii paşi pe semicerc, la Clubul Sportiv Şcolar, iar apoi la Clubul Sportiv Municipal. În anul 2005, a fost transferată de Oltchim Râmnicu Vâlcea, tot atunci ajungând şi la Naţionala mare. Din Zăvoi, interul a ajuns la HC Danubius Galaţi, iar mai apoi la CSM Ploieşti şi CS Tomis Constanţa.

 

Pe litoral s-a şi căsătorit cu Răzvan Enescu - handbalist la HCM Constanţa, devenind apoi mamă. După o pauză de aproape un an, în anul 2012 a revenit în activitate, la CSM Ploieşti doar pentru un sezon, deoarece s-a transferat din nou la Constanţa. La “U” Neptun a fost liderul din teren, iar în ultima ediţie de campionat a fost golghetera Ligii Naţionale, cu 264 de goluri! Din păcate, formaţia pregătită de Ion Crăciun a retrogradat în această vară, iar Enescu a fost obligată se părăsească corabia, semnând un contract cu HCM Roman.

 

Sursa foto: Mircea Ilieş

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1268

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter