Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

14.06.2015 - 22:40

HCM Roman mută tare pe piaţa transferurilor şi aduce golghetera Ligii Naţionale!

HCM Roman mută tare pe piaţa transferurilor şi aduce golghetera Ligii Naţionale!

După ce a ajuns la un acord cu Iryna Glibko, gruparea din Moldova a realizat un nou transfer important: Andreea Enescu


 

De câţiva ani încoace, HCM Roman a devenit o grupare cu pretenţii în Liga Naţională, dar a bătut şi porţile Europei, evoluând şi în cupele europene. Chiar dacă s-a clasat pe locul 4 în ultima ediţie a campionatului, formaţia pregătită de Florentin Pera vrea şi mai mult, astfel că în această vară are o campanie de achiziţie puternică. Mai întâi, moldovenii au adus-o pe internaţionala ucrainiană - Iryna Glibko, nimeni alta decât fosta golgheteră a Ligii Naţionale, în ediţia 2012 - 2013, într-o perioadă în care handbalista în vârstă de 25 de ani îmbrăca tricoul formaţiei HC Danubius Galaţi.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Pentru a avea un atac şi mai puternic, HCM Roman a achiziţionat-o acum şi pe golghetera ultimului campionat! Este vorba despre Andreea Tîlvâc-Enescu (n. 4 octombrie 1981), cea care s-a impus detaşat în clasamentul celor mai bune marcatoare, în ediţia 2014 – 2015.

 

Originară din Sibiu, handbalista în vârstă de 33 de ani este originară din Sibiu, acolo unde a făcut şi primii paşi pe semicerc, la Clubul Sportiv Şcolar, iar apoi la Clubul Sportiv Municipal. În anul 2005, a fost transferată de Oltchim Râmnicu Vâlcea, tot atunci ajungând şi la Naţionala mare. Din Zăvoi, interul a ajuns la HC Danubius Galaţi, iar mai apoi la CSM Ploieşti şi CS Tomis Constanţa.

 

Pe litoral s-a şi căsătorit cu Răzvan Enescu - handbalist la HCM Constanţa, devenind apoi mamă. După o pauză de aproape un an, în anul 2012 a revenit în activitate, la CSM Ploieşti doar pentru un sezon, deoarece s-a transferat din nou la Constanţa. La “U” Neptun a fost liderul din teren, iar în ultima ediţie de campionat a fost golghetera Ligii Naţionale, cu 264 de goluri! Din păcate, formaţia pregătită de Ion Crăciun a retrogradat în această vară, iar Enescu a fost obligată se părăsească corabia, semnând un contract cu HCM Roman.

 

Sursa foto: Mircea Ilieş

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1244

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter