Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

15.06.2015 - 09:37

Nuntă în familia HC Zalău. GALERIE FOTO

Nuntă în familia HC Zalău. GALERIE FOTO

 Portarul Mihaela Cheţa s-a căsătorit sâmbătă, la Oradea, cu alesul inimii


 

Perioada de vacanţă a fost mult aşteptată de handbaliste, în special de portarul Zalăului - Mihaela Cheţa. Spunem acest lucru deoarece pentru Cheţa, începutul luni iunie, a fost unul deosebit având în vedere că a spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Frumoasa handbalistă şi-a unit destinele la finele săptămânii trecute, cu alesul inimii după o relaţie de câţiva ani. Evenimentul a avut loc în Oradea, iar alături de Cheţa şi soţul său au fost familia şi persoanele cele mai apropiate.

 

Momentul în care Mihaela Cheţa s-a remarcat ca portăriţă a fost în anul 2013, după ce de la Zalău a plecat  "îngerul păzitor" Mirela Nichita, cea care era greu de învins în poartă. Plecarea Nichitei la Brăila a fost uitată repede, având în vedere că meci de meci Cheţa avea intervenţii excelente. Din păcate, jucătoarea s-a accidentat la genunche în ultima etapă din Liga Naţională a sezonului trecut, iar recuperarea a fost destul de anevoiasă. Încet-încet Cheţa şi-a revenit, iar sezonul acesta am putut-o vedea în acţiune, iar în unele meciuri a fost pionul important. 

 

Putem spune că, la cei doar 23 de ani (n. 5 iulie 1991), Cheţa este un nume în handbalul românesc şi totul se datorează evoluţiei de la HC Zalău, dar şi evoluţiei de la Naţionala de senioare, acolo unde a debutat în octombrie 2014 în faţa formaţiei din Ungaria în cadrul stagiul de pregătire în vederea participării la turneul final al Campionatului European. Suntem siguri că, Mihaela Cheţa mai are multe de arătat în handbalul românesc.

 

Vă dorim "Casă de Piatra" şi multă fericire!

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 2027

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter