Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

15.06.2015 - 14:32

Campioanele mondiale de tineret din 1995, sărbătorite la Cluj. GALERIE FOTO

Campioanele mondiale de tineret din 1995, sărbătorite la Cluj. GALERIE FOTO

Cu ocazia returului dintre România şi Serbia au fost sărbătorite şi campioanele mondiale de acum 20 de ani 


 

Campioanele mondiale de tineret din 1995 au fost sărbătorite sâmbătă, de FRH cu ocazia a împlinirii a 20 de ani de la cucerirea titlului. Ceremonia a fost programată la Cluj-Napoca, în pauza meciului dintre România şi Serbia, din barajul pentru Campionatul Mondial din acest an. Iar, seara s-a încheia cu un banchet în onoarea medaliatelor.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Fetele noastre au ajuns la Mondialul de la Aracaju (Brazilia), în septembrie 1995, în ultima clipă. Federația nu avea bani pentru biletele de avion, dar Oltchim a făcut o sponsorizare şi aşa au putut participa. 

 

Pregătite de Dinu Cojocaru și Ioan Băban, "tricolorele" au avut un parcurs aproape perfect. Au învins în grupe China, Olanda și Macedonia, dar au pierdut în fața Coreii de Sud. A urmat apoi turul de forță al unei generații senzaționale, care au depășit pe drum puteri ale handbalului mondial precum Norvegia, în semifinale, 31-23, și Danemarca, în finală, 28-24!

 

 

Rezultatele României:

Grupă România-China 32-21

Grupă România-Olanda 21-17

Grupă România-Coreea de Sud 19-25

Grupă România-Macedonia 38-18

optimi de finală România-Cehia 18-13

sferturi de finală România-Ucraina 27-20

semifinale România-Norvegia 31-23

finala România-Danemarca 28-24 

 

Lotul echipei României:

Magdalena Urdea, Narcisa Lecuşanu, Stăncuţa Ghionea, Simona Gogârlă, Carmen Niţescu, Carmen Amariei, Alina Dobrin, Steluţa Luca, Ildiko Kerekeş, Cristina Mihai, Luminiţa Stroe, Roxana Berilă, Elena Iorgu, Irina Neagu şi Olimpia Vereş. Antrenorii: Dinu Cojocaru şi Ioan Băban.

 

Sursa foto: facebook - Mircea Pauseniuc

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 852

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter