Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

15.06.2015 - 17:21

Stoyan Stoev - Bogdan Nicolae, un cuplu cu care CS Volei Municipal vrea să facă senzaţie şi în campionatul viitor

Stoyan Stoev - Bogdan Nicolae, un cuplu cu care CS Volei Municipal vrea să facă senzaţie şi în campionatul viitor

Cu cei doi pe bancă, gruparea de la poalele Meseşului a avut un sezon foarte bună, cucerind medaliile de argint, dar şi Cupa României


 

 Bulgarul Stoev a semnat zilele trecute un alt contract, în timp ce “secundul” Bogdan Nicolae a ajuns deja la un acord, urmând ca în zilele următoare să îşi pună semnătura pe o nouă înţelegere. Chiar dacă s-au cunoscut doar în vara trecută, Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae au conlucrat perfect şi au dus CS Volei Municipal pe locul secund. Ba mai mult, zălăuanii au reuşit să se bată la un moment dat de la egal la egal cu campioana CVM Tomis Constanţa. Pe lângă aceasta, Leo şi compania au cucerit Cupa României! Activitatea acestui cuplu a fost remarcată de către conducere, în timp ce bulgarul s-a simţit foarte bine la poalele Meseşului şi a arătat că a colaborat foarte bine cu tânărul antrenor.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 

În aceste condiţii, cele două părţi vor continua colaborarea şi în sezonul 2015 - 2016. Dacă anunţa că va continua cu CS Volei Municipal încă de la finalul campionatului trecut, Stoev a semnat zilele trecute un nou contract, pe o perioadă de un an. 

 

 

În plus, şi “secundul” Bogdan Nicolae a ajuns la un acord cu clubul, urmând ca în zilele următoare să îşi pună semnătura pe o nouă înţelegere. “Vrea să facă carieră în antrenoriat. Am discutat deja şi cuvintele sunt precum un contract ferm. Oricum, în perioada următoare, Bogdan Nicolae va semna un nou contract”, ne-a declarat preşedintele Radu Nistorescu. 

 

 

De cealaltă parte, “secundul” a spus: “Cei de la club au fost mulţumiţi  de activitatea mea, iar mie mi-a plăcut la Zalău. În aceste condiţii, ne-am înţeles din toate punctele de vedere, voi colabora şi în campionatul viitor şi rămâne doar să semnez”.

 

 Să mai spunem că Bogdan Nicolae a ajuns la CS Volei Municipal în anul 2013, ca şi “secund” al lui Aurel Vlaicu.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 515

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Volei - 19.06.2015 - 20:40

Tanase "dottore de Pitesti " ,dus in Germania de inspectorul Visan, Nicolae e 10 clase peste el, dar nu are pilele lui Tanase

Nume:

ss - 18.06.2015 - 08:37

Dar Tanase a fost antrenor principal la U CLUJ fraiere,tu habar nu ai

Nume:

tot un fan - 15.06.2015 - 23:02

hai sa o mai lasam moale cu caposul de Aurel Vlaicu...

Nume:

fan - 15.06.2015 - 22:09

daca pe asta nu il stiti, ca a fost de 2 ani la zalau, de bogdan tanase ati auzit? sunt sigur ca nu. e antrenor secund la campioana Germaniei. are timp si baiatul asta sa invete. e tanar. desteptilor.

Nume:

a - 15.06.2015 - 21:34

Vlaicu secund inapoi, de urgenta!

Nume:

SS - 15.06.2015 - 21:04

Pe Stoev il cunoaștem dar pe secund nu am auzit de el, dacă poate să-mi spună cineva cine este individul ăsta că eu nu am auzit de el.

Nume:

potrivita - 15.06.2015 - 20:11

Cine este secundul ăsta că nu stie nimeni de el, mai are si tupeul să spună că urmează să semneze, ce să semneze?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter