Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

15.06.2015 - 19:19

Mutări importante la Unirea Dej

Mutări importante la Unirea Dej

Gruparea de pe Someş s-a despărţit de cinci jucători, dar a reuşit şi două achiziţii  

 

După terminarea campionatului, Unirea a rămas fără cei trei stranieri, este vorba despre sârbii Uglješa Ilić, Danilo Mirosavljević şi argentinianul Cristian Luis Imhoff. Pe lângă aceştia, Dejul s-a despărţit şi de experimentaţii Mihai Coasă şi Igor Didorciuc. 

 
Aflaţi la final de contract, cei doi jucători au ajuns acum la Ştiinţa Explorări Baia Mare. Sub comanda “cuplului” Victor Lazăr (principal) şi Tiberiu Szilagyi (secund) vor veni, însă Ionuţ Rus (CS Phoenix Şimleu) şi Codrin Mocanu (VCM LPS Piatra Neamţ). 
 
Dacă fostul şimleuan este un jucător mai experimentat, care a evoluat şi la SCM “U” Craiova sau “U” Cluj, Mocan este un nume mai puţin cunoscut, dar care este dornic de afirmare. Originar din oraşul Roznov (jud. Neamţ), moldoveanul are 21 de ani şi evoluează pe postul de centru. 
 
Din alt punct de vedere, conducerea Unirii a ajuns deja la un acord cu jucătorii Vlad Kantor, Adrian Fuzeşi, Ionuţ Baciu, Cristian Dincă, Marius Dascălu, Traian Gemănariu şi  liberoul Horaţiu Gavriş, cei şapte fiind echipieri şi în sezonul trecut, în care Dejul s-a clasat doar pe locul 7. 
 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 750

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter