Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

15.06.2015 - 23:32

Internaţionalul Ciprian Matei, aproape de CS Volei Municipal Zalău

Internaţionalul Ciprian Matei, aproape de CS Volei Municipal Zalău

Revenit în ţară anul trecut, după o aventură în Hexagon, voleibalistul în vârstă de 26 de ani se află în discuţii avansate cu vicecampioana României


 

Chiar dacă  nu are echipă de volei în Divizia A1, Botoşaniul produce jucători de valoare, iar câteva exemple ar putea fi Lucian Tofan, Ciprian Moisa, Ciprian Matei sau Adrian Aciobăniţei, cei care au jucat mai multe meciuri sub “tricolor”.

Timp de şase sezoane, Ciprian Matei a îmbrăcat tricoul formaţiei VCM Piatra Neamţ, de unde a plecat în străinătate. Timp de doi ani, moldoveanul a jucat în liga secundă la VB Nice (Franţa), alături de Dan Borota.

În vara trecută, Matei a revenit în ţară şi a semnat un contract cu CSM Bucureşti, cu care a ocupat locul 6 în campionatul trecut. Acum, universalul se află foarte aproape de vicecampioana României, deşi între cele două părţi nu există acte semnate.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Trebuie spus că moldoveanul nu a fost convocat de selecţionerul Dan Pascu la ultima acţiune a Naţionalei, dar acesta a participat la mai multe campanii de calificare la turneele finale de la Campionatul European sau Campionat Mondial.


Vom reveni pe acest subiect!

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 1112

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

aaaa - 24.06.2015 - 16:00

Nagy e un alt subiect. probabil deja trecut, pentru ca zalaul a batut palma si matei va juca pentru noi sezonul asta.

Nume:

aaaa - 24.06.2015 - 15:58

matei a fost la lotul national de ani buni incoace. cred ca e prima data cand nu e chemat la lot de cand a terminat junioratul. si cherbeleata nu se poate compara cu el la nimic, forta, sarita, inaltime, etc.

Nume:

a - 21.06.2015 - 08:39

matei ,serveste din saritura?

Nume:

aaaa - 19.06.2015 - 22:03

Nu ai vazut cum arata lotul Romaniei din ultimii ani ?? Ti se pare ca vreodata au fost convocati sau au jucat cei mai buni jucatori ??

Nume:

a - 19.06.2015 - 12:39

pai si eu stiu ca e mai bun matei dar pascu nu stie asta. doar e specialist in volei.daca era asa mare diferenta intre cei doi il lua pe matei la lot.ideea este ca nici unul nu e asa valoros cum era nagy acum cativa ani

Nume:

aaaa - 18.06.2015 - 23:51

Nu conteaza din ce considerenta ai zis ce ai zis ... Nu ai cum sa spui ca e mai bun Cherbeleata decat Matei .. si sa pretinzi ca stii volei ! A progresat mult Cherbeleata in ultimul an .. dar nu poti sa ii compari !!

Nume:

a - 18.06.2015 - 16:21

mai,stiu volei cat amandoi la un loc dar nu asta e problema. inseamna ca antrenorul nationalei nici el nu stie volei,din moment ce la convocat la lot pe cherbeleata in locul lui matei.din considerentul asta am spus ce am spus. daca e mai bun matei de ce nu l-a luat la lot

Nume:

yey - 17.06.2015 - 10:55

matei ar fi o achizitie foarte buna pentru zalauani. iar daca cherbeleata e mai bun decat matei, inseamna ca tu te uiti la orice alt sport, numai la volei, nu.

Nume:

eu - 17.06.2015 - 01:08

La fel cum din comentariul tau , a , rezulta cat volei stii !

Nume:

a - 16.06.2015 - 13:00

noi in loc sa aducem un universal mai bun decat ce avem,aducem unul mai slab. asta rezulta din convocarea lui cherbeleata la lot.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter