Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

16.06.2015 - 11:46

Retur de senzaţie pentru Rapid Jibou

Retur de senzaţie pentru Rapid Jibou

Formaţia pregătită de Marius Muntean a reuşit un  parcurs aproape formidabil în anul 2015, înregistrând 10 victorii, un egal şi două eşecuri. În aceste condiţii, Alex Turcu şi compania au devenit vicecampioni judeţeni, deşi terminau turul pe locul 7!!!


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Lăsând la o parte campioana Luceafărul Bălan, care are în componenţă mulţi jucători ce au evoluat la nivel superior, în acest retur de campionat s-a remarcat de departe echipa pregătită de Marius Muntean. 

 

 

După ce la terminarea turului se clasau pe locul şapte cu 6 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, Alexandru Turcu şi coechipierii au înregistrat în 2015 un parcurs de excepţie cu nu mai puţin de zece victorii, un egal şi două înfrângeri. De menţionat este faptul că înfrângerile au venit tocmai în ultimele două etape: în deplasarea de la Crasna, unde au evoluat cu mulţi jucători de la echipa de juniori şi în disputa de împotriva campioanei din Bălan. 

 

 

“Chiar dacă ne-au lipsit câţiva jucători importanţi în retur, am reuşit să găsim soluţii viabile în jucătorii tineri din propria pepinieră. Consider faptul că antrenamentele efectuate au reprezentat un avantaj pentru noi şi în multe partide acest lucru a făcut diferenţa. Pentru sezonul următor îmi doresc să ne întărim cu 3 - 4 jucători şi în măsura în care şi persoanele care ne sprijină vor dori, mi-aş dori să ne luptăm la prima poziţie”, ne-a declarat Marius Muntean - antrenorul Rapidului.

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 700

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

sergiu - 17.06.2015 - 16:55

Lasand la o parte echipa balanului, jiboul a facut cu in singur punct mai mult decat Cehu Silvaniei. Echipa care are in retur o singura infrangere, 3 egaluri si 9 victorii. Unde mai este "de departe" echipa returului?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter