Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole




FOTBAL

LIGA a IV-a

16.06.2015 - 11:46

Retur de senzaţie pentru Rapid Jibou

Retur de senzaţie pentru Rapid Jibou

Formaţia pregătită de Marius Muntean a reuşit un  parcurs aproape formidabil în anul 2015, înregistrând 10 victorii, un egal şi două eşecuri. În aceste condiţii, Alex Turcu şi compania au devenit vicecampioni judeţeni, deşi terminau turul pe locul 7!!!


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Lăsând la o parte campioana Luceafărul Bălan, care are în componenţă mulţi jucători ce au evoluat la nivel superior, în acest retur de campionat s-a remarcat de departe echipa pregătită de Marius Muntean. 

 

 

După ce la terminarea turului se clasau pe locul şapte cu 6 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, Alexandru Turcu şi coechipierii au înregistrat în 2015 un parcurs de excepţie cu nu mai puţin de zece victorii, un egal şi două înfrângeri. De menţionat este faptul că înfrângerile au venit tocmai în ultimele două etape: în deplasarea de la Crasna, unde au evoluat cu mulţi jucători de la echipa de juniori şi în disputa de împotriva campioanei din Bălan. 

 

 

“Chiar dacă ne-au lipsit câţiva jucători importanţi în retur, am reuşit să găsim soluţii viabile în jucătorii tineri din propria pepinieră. Consider faptul că antrenamentele efectuate au reprezentat un avantaj pentru noi şi în multe partide acest lucru a făcut diferenţa. Pentru sezonul următor îmi doresc să ne întărim cu 3 - 4 jucători şi în măsura în care şi persoanele care ne sprijină vor dori, mi-aş dori să ne luptăm la prima poziţie”, ne-a declarat Marius Muntean - antrenorul Rapidului.

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 721

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

sergiu - 17.06.2015 - 16:55

Lasand la o parte echipa balanului, jiboul a facut cu in singur punct mai mult decat Cehu Silvaniei. Echipa care are in retur o singura infrangere, 3 egaluri si 9 victorii. Unde mai este "de departe" echipa returului?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter