Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

16.06.2015 - 12:13

Preşedintele de la Volei Municipal nu se teme de Galatasaray: “Turcii au mai pierdut şi la Podu’ Înalt!”

Preşedintele de la Volei Municipal nu se teme de Galatasaray: “Turcii au mai pierdut şi la Podu’ Înalt!”

Radu Nistorescu este foarte încrezător înaintea duelului din Cupa CEV cu titrata echipă din Turcia


 

După o pauză de un an, Zalăul va simţi aerul competiţiilor europene. Acceptată în Cupa CEV, CS Volei Municipal şi-a derulat deja prima filă din noua aventură de pe bătrânul continent. Astfel, în cursul zilei de vineri, a avut loc tragerea la sorţi pentru primul tur, acolo unde România va fi reprezentată de formaţiile CS Volei Municipal şi SCM “U” Craiova. Sorţii nu au fost foarte generoşi pentru echipele noastre, astfel că calificarea în faza următoare va fi una dificilă. 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

 Dacă oltenii se vor duela cu Fatre Zlin (Cehia), Zalăul va avea o adversară cu un nume de rezonanţă în competiţiile sportive din Europa: Galatarasay Istanbul! 

 

“Ştim că Galasaray este un nume de calibru, dar turcii alternează anii buni cu cei şterşi. Oricum, noi ne vom juca şansa şi sperăm ca iubitorii voleiului din Sălaj să vadă un meci frumos. Nu ne vom lăsa învinşi încă de la început şi trebuie să ştim că turcii au mai pierdut şi la Podu’ Înalt! Cu puţin noroc, ne-am putea califica”, ne-a declarat Radu Nistorescu.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 782

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

da - 16.06.2015 - 20:53

de mult nu am citit o declaratie atat de penibila...comparabila cu declaratia presedintelui de la fc zalau,morarius sa asa ceva

Nume:

eu - 16.06.2015 - 16:53

fotbal sau volei? la fotbal is buni , la volei nu am auzit de ei prin Europa


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter