Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

16.06.2015 - 12:42

Bogdan Roghină: “Aş continua la FC Zalău dacă s-ar dori promovarea”

Bogdan Roghină: “Aş continua la FC Zalău dacă s-ar dori promovarea”

Al doilea marcator al grupării de sub Meseş şi-a încheiat aventura la Zalău, însă s-ar întoarce în condiţii de performanţă


 

În vara anului trecut, FC Zalău se întărea cu trei jucători veniţi din Liga a II-a de la Olimpia Satu Mare. Printre ei s-a aflat şi Bogdan Roghină, cel care s-a adaptat rapid sub Meseş, astfel că a devenit un jucător important în angrenajul echipei. După un sezon în care a evoluat titular în mai toate partidele, Bogdan Roghină a marcat 7 goluri şi este al doilea marcator după Benjamin Kuku.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Ca şi în cazul altor jucători care şi-au făcut bagajele şi s-au despărţit de la FC Zalău şi Bogdan Roghină este ca şi plecat, având în vedere că împrumutul său de la Olimpia a expirat.

“Eu mai am contract încă un an cu Olimpia  şi mă voi prezenta la reunirea echipei din Satu Mare. Voi vedea dacă cei de la Satu Mare vor avea nevoie de mine sau mă vor împrumuta în altă parte. Încă nu ştiu nimic ce voi face. Nu vreau să mă grăbesc, fiindcă este timp. Deocamdată vreau să mă bucur de vacanţă”, ne-a declarat Bogdan Roghină…

 
Mai multe amănunte despre acest subiect, în ediţia ziarului de miercuri

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 452

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter