Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

16.06.2015 - 14:01

Tomas Ryde rămâne selecţionerul României

 Tomas Ryde rămâne selecţionerul României

Suedezul este primul selecţioner străin care duce România la un Campionat Mondial


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Odată cu instalarea pe banca tehnică a suedezului Tomas Ryde au apărut fel şi fel de discuţii. Unele au fost pro aducerii unui selecţioneru străin, dar unele nu. Totuşi, după primul meci cu Serbia în vederea calificării la mondiale, câştigat la o diferenţă de şase goluri de fetele noastre, mulţi suporteri s-au arătat mulţumiţi de cum arată Naţionala şi de cum joacă. Însă, lucrurile s-au schimbat odată cu meciul retur de la Cluj-Napoca, acolo unde Cristina Neagu şi colegele au pierdut la patru goluri, iar jocul lor a lăsat mult de dorit.

 

Dar, să nu uităm că Tomas Ryde este primul selecţioner străin care duce România la un Campionat Mondial. Chiar dacă contractul lui a expirat odată cu calificarea la mondiale, suedezul va rămâne antrenorul României iar acest lucru a fost confirmat şi de preşedintele Dedu: “Bineînţeles că vom continua cu Tomas Ryde. Antrenorii nu se schimbă, trebuie să le dai voie să muncească, să-şi arate valoarea, să-şi pună în practică filosofia. Că ies discuţii, aşa suntem noi, românii. Sunt bucuros pentru această calificare, dar am rămas cu un gust amar, că nu am reuşit să încheiem tot cu o victorie pentru a bucura miile de oameni care au venit să ne susţină”.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 455

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter