Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

16.06.2015 - 15:02

HC Zalău mai pierde o jucătoare

 HC Zalău mai pierde o jucătoare

Formaţia de la poalele Meseşului se desparte şi de sălăjeanca Alexandra Ciunt


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Vara a venit cu multe plecări la HC Zalău. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a despărţi de căpitanul Georgiana Ciuciulete, Roxana Varga şi Andrada Maior-Paşca, iar Crina Pintea are şi ea gânduri de a pleca. Mai mult, HC Zalău o pierde şi pe Alexandra Ciunt, având în vedere că împrumut acesteia a expirat la finele campionatului.

 

Mai multe amănunte în Ziarul Sportul Sălăjean din 17 iunie

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1065

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pensionarul - 21.06.2015 - 05:56

Cine sa mai stea la Zalau cu un asemenea antrenor?Marlania,grosolania,mojicia alunga fetele de la Zalau !Cu siguranta va pleca si Pintea la Baia mare.Tadici n a vrut sa i aprobe concediul de odihna legal,asa cum le a aprobat si celorlalte fete si din cauza asta Pintea s a declarat libera de contract.Si cica nici banii pe ultima luna nu i a dat.La pensie bade Ghitza !


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter