Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

16.06.2015 - 20:13

INTERVIU: Adrian Gontariu, după un sezon reuşit la VfB Friedrichshafen: “A fost cel mai bun an din cariera mea!”

INTERVIU: Adrian Gontariu, după un sezon reuşit la VfB Friedrichshafen: “A fost cel mai bun an din cariera mea!”
După ce a cucerit Cupa Germaniei  în luna martie, Gontariu a reuşit să câştige şi medaliile de aur în acest sezon, ajungând la al treilea titlu cu formaţia din Germania

 
De departe, Adrian Gontariu este cel mai reprezentativ voleibalist pe care îl are Zalăul, iar ca dovadă stau performanţele reuşite de jucătorul în vârstă de 31 de ani. De la vârsta de 8 ani, Gontariu practică cu succes sportul sub fileu, iar sezonul care s-a încheiat i-a adus voleibalistului din nou satisfacţii pe măsură.
 

În vara anului trecut, acesta s-a reîntors la VfB Friedrichshafen, după o aventură pe la patru echipe, Asseco Resovia Rzeszów, Rennes Volley 35, Tomis Constanţa şi AZS Politechnika Warszawska, iar revenirea sa a fost de bun augur, cucerind titlu şi Cupa Germaniei, la capătul unui campionat, în care BR Volleys Berlin a fost marea favorită.

 

Despre realizările sale, dar şi despre alte subiecte interesante în materie de volei, Gontariu a acceptat să vorbească pe larg într-un interviu acordat ziarului Sportul Sălăjean.

 

 Ionuţ Costinaş: Salut Adrian. În primul rând felicitări pentru performanţele din acest sezon. Ce înseamnă pentru tine câştigarea campionatului şi a cupei, în Germania?

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 Adrian Gontariu: Câştigarea titlului şi a cupei în Germania înseamnă pentru mine o mare realizare. Ultima dată când am câştigat campionatul cu echipa din Germania s-a întâmplat în sezonul 2010 - 2011. Am avut o revenire de bun augur la  Friedrichshafen. Sunt foarte fericit. Pot spune că a fost cel mai bun sezon al meu. A fost o întâmplare fericită ca Friedrichshafen să câştige campionatul, după ce am revenit eu la echipă. 

 

Interviul întreg îl găsești în ziarul Sportul Sălăjean din 17 iunie!

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1175

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter