Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

17.06.2015 - 14:30

CS Volei Municipal îl doreşte pe bulgarul Andrey Zekhov!

 CS Volei Municipal îl doreşte  pe bulgarul Andrey Zekhov!

Conducerea vicecampioanei spune că Marin Lescov este un jucător bun, dar ar dori un ridicător foarte bun, care să poată pune în valoare tinerii din lot  


 

În această vară, vicecampioana României a rămas fără ambii ridicători, având în vedere că Andrei Georgescu şi Marin Lescov se aflau la final de contract. Deşi era aşteptat la o rundă de discuţii cu CS Volei Municipal, Georgescu a semnat cu SCM “U” Craiova. În ce îl priveşte pe moldoveanul Lescov, discuţiile au mai continuat, dar nu s-a întâmplat nimic concret.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Probabil că voleibalistul în vârstă de 25 de ani are mai multe oferte, în timp ce clubul ar dori un coordonator  mai experimentat. În aceste condiţii, Zalăul a contactat şi alte piste, iar una dintre ele a fost... Andrey Zhekov (n. 12 martie 1980)!

 

Valorosul internaţional din Bulgaria a câştigat două titluri naţionale cu CVM Tomis Constanţa, dar acum ar putea încerca şi o aventură în Ardealul, cu atât mai mult cu cât şi antrenorul Stoyan Stoev este bulgar. 

Mai multe amănunte în Ziarul Sportul Sălăjean din 17 iunie.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 994

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pro volei - 28.06.2015 - 13:39

E un jucator foarte inteligent.Avem nevoie de el

Nume:

aaa - 17.06.2015 - 15:52

ar fi cea mai tare achizitie din ultimii ani


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter