Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

17.06.2015 - 15:13

Decizie radicală luată de Federaţia Română de Handbal

 Decizie radicală luată de Federaţia Română de Handbal

În Liga Naţională de handbal feminin nu va mai exista play-off şi play-out


 

Adio play-off şi play-out. Federaţia Română de Handbal a anunţat, la Cluj-Napoca, cu ocazia returului dintre România şi Serbia, că viitorul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin nu se va desfăşura după sistemul cu play-off şi play-out.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Oficialii Federaţiei au luat această hotărâre pentru a uşura calendarul competiţional, iar România să se poată pregăti pentru eventualele examene pentru Jocurile Olimpice de la Rio.  

 

Altfel spus, după 26 de etape, România îşi va afla campioana şi echipele care vor retrograda. Totuşi, sistemul de play-off şi play-out va fi păstrat în Liga Naţională de handbal masculin.  

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 919

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

gelu - 18.06.2015 - 10:05

Da la prevederea aberanta cu talia de la juniori si mai ales de la portari cand au de gand sa IA O MASURA ABSOLUT NORMALA?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter