Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

18.06.2015 - 10:57

Luceafărul Bălan bate la porţile Ligii a III-a

 Luceafărul Bălan bate la porţile Ligii a III-a

Campioana Sălajului susţine la Satu Mare primul meci din “dubla” barajului de promovare cu Olimpia II


 

După un sezon pe care l-a dominat autoritar, câştigând titlul la pas, dar şi Cupa României, Luceafărul Bălan este gata pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Din păcate, campioana Sălajului a avut ghinion la tragerea la sorţi, iar în calea sălăjenilor a ieşit Olimpia II Satu Mare, campioana din judeţul Satu Mare, cu toate că cel mai vehiculat adversar era ACS Fotbal Comuna Recea, campioana din Maramureş.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

În aceste condiţii misiunea echipei lui Marius Paşca s-a complicat, mai ales că adversara Bălanului este cât se poate de redutabilă, cu mulţi jucători tineri în lot, dar şi cu câţiva fotbalişti de la prima echipă care evoluează în Liga a II-a.  Cu o pregătire fizică exemplară, dar şi cu un obiectiv clar de promovare, Olimpia II Satu Mare este favorită certă, însă de multe ori, calculele hârtiei nu au contat în teren, acolo unde ambiţia şi determinarea au avut câştig de cauză în faţa valorii individuale.

 

Astfel de meciuri sunt deschise oricărui rezultat, aşa că nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes echipei sălăjene, mai ales că are nevoie. Oricum, promovarea se va decide în returul de sâmbăta viitoare, de pe Gâlgău Arena. Partida tur a barajului se va juca sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare, acolo unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi sălăjeni pentru a încuraja Luceafărul Bălan în misiunea de a ajunge în Liga a III-a.

 

Sâmbătă, ora 17.30, Stadionul “Olimpia” din Satu Mare:   Olimpia II Satu Mare - Luceafărul Bălan

 

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 472

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter