Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

18.06.2015 - 11:59

“Tricolorele” se pregătesc de Universiada de vară. Vezi lotul convocat

 “Tricolorele” se pregătesc de Universiada de vară. Vezi lotul convocat

Competiţia va avea loc în perioada 3 – 14 iulie, în Coreea de Sud


 

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Din 1957 de la prima ediţie, până în prezent, Universiada de vară a luat amploare. La competiţia din acest an, care se va desfăşura în Coreea de Sud, vor participa aproximativ 9000 de sportive din peste 170 de ţări, care vor concura la 16 discipline sportive precum handball, atletism, fotbal, gimnastică sau tenis, iar în anii următori, pe listă vor fi trecute încă două sporturi, taekwondo și tir cu arcul.

 

 

În 1981, Universiada de Vară a fost organizată și în România, moment ce a reunit 2930 de sportivi din 86 de țări, 200.000 de spectatori, iar România s-a clasat pe locul 2 la finalul competiției. Din 2015 până în 2019, competiția va fi organizată în Coreea de Sud, Taiwan și Brazilia, iar în noiembrie 2015 va fi anunțată țara în care se va desfășura Universiada de Vară din 2021 şi sunt şanse să fie România. 

 

Fetele noastre se vor reuni în 23 iunie pentru a face pregătirea sub comanda antrenorilor Guși Alexandrescu și Carmen Amariei. “Tricolorele” se vor pregăti timp de o săptămână la Râmnicu Vâlcea, după care delegaţia ţării noastre va pleca spre Coreea de Sud. 

 

Lotul naționalei pentru Universiada de vară:

 

» Portari: Cristina Enache, Ana Maria Măzărean, Elena Șerban

 

» Extreme: Carmen Ilie, Laura Leahu, Ana Maria Simion, Cătălina Preda

 

» Pivoți: Roxana Cîrjan, Cristina Nan, Cosmina Cozma

 

» Linia de 9m: Bianca Tiron, Andreea Trăilă, Madalina Zamfirescu, Maria Gavrilă, Ana Maria Apipie, Laura Popa, Cristina Florică

 

Antrenori: Guși Alexandrescu și Carmen Amariei

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 890

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter