Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

18.06.2015 - 12:14

Florentin Pera rămâne tot în Moldova

Florentin Pera rămâne tot în Moldova

Fostul secund al lui Gheorghe Tadici la Naţională a avut mai multe oferte în această vară de la formaţii din Liga Naţională, dar până la urmă a semnat un nou contract tot cu HCM Roman


 

După două sezoane la HCM Roman, tânărul tehnician era ca şi plecat în această vară şi se părea că noul sezon îl va găsi pe banca tehnică a formaţiei HC Dunărea Brăila. Până la urmă, succesorul Alexandrinei Soare este Costică Buceschi, cel care revine în Liga Naţională după o perioadă de şase luni în liga secundă.

 

În ce în priveşte pe fostul „secund” al lui Tadici la Naţională va continua, totuşi, în Moldova, acolo unde a reuşit rezultate bune cu Romanul, locul 4 de la finale ultimului campion  fiind cea mai bună performanţă din istoria clubului!

 

Aşadar, cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar tehnicianul originar din Caraş-Severin  a semnat un contract pe doi ani cu HCM Roman. “Florentin Pera va fi antrenor la HCM Roman, în continuare. Contractul anterior a fost prelungit cu altul, pe o perioadă de doi ani”, a declarat Lucian Micu - președintele clubului, în presa locală.

 

Altfel spus, gruparea nemţeană este una dintre puţinele ce va avea stabilitate pe banca tehnică, după o vară încinsă în Liga Naţională, cu multe schimări de antrenori. Pe această listă intră HCM Baia Mare, HC Dunărea Brăila, SCM Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Ploieşti, dar şi CSM Slobozia.

 

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 597

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter