Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

18.06.2015 - 12:14

Florentin Pera rămâne tot în Moldova

Florentin Pera rămâne tot în Moldova

Fostul secund al lui Gheorghe Tadici la Naţională a avut mai multe oferte în această vară de la formaţii din Liga Naţională, dar până la urmă a semnat un nou contract tot cu HCM Roman


 

După două sezoane la HCM Roman, tânărul tehnician era ca şi plecat în această vară şi se părea că noul sezon îl va găsi pe banca tehnică a formaţiei HC Dunărea Brăila. Până la urmă, succesorul Alexandrinei Soare este Costică Buceschi, cel care revine în Liga Naţională după o perioadă de şase luni în liga secundă.

 

În ce în priveşte pe fostul „secund” al lui Tadici la Naţională va continua, totuşi, în Moldova, acolo unde a reuşit rezultate bune cu Romanul, locul 4 de la finale ultimului campion  fiind cea mai bună performanţă din istoria clubului!

 

Aşadar, cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar tehnicianul originar din Caraş-Severin  a semnat un contract pe doi ani cu HCM Roman. “Florentin Pera va fi antrenor la HCM Roman, în continuare. Contractul anterior a fost prelungit cu altul, pe o perioadă de doi ani”, a declarat Lucian Micu - președintele clubului, în presa locală.

 

Altfel spus, gruparea nemţeană este una dintre puţinele ce va avea stabilitate pe banca tehnică, după o vară încinsă în Liga Naţională, cu multe schimări de antrenori. Pe această listă intră HCM Baia Mare, HC Dunărea Brăila, SCM Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Ploieşti, dar şi CSM Slobozia.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 590

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter