Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

JUNIORI

18.06.2015 - 13:31

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, din nou la turneul zonal. PROGRAMUL meciurilor de la Beiuş

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, din nou la turneul zonal. PROGRAMUL meciurilor de la Beiuş
Formaţia antrenată de Adrian Damian şi Vasile Paşca a trecut la pas de barajul cu FC Bistriţa şi va lupta la Beiuş pentru calificarea  la turneul final  
 
CS Barcău Nuşfalău a devenit mândria Sălajului la juniori, după o nouă calificare în fazele superioare ale Campionatului Naţional rezervat juniorilor A1. Prin câştigarea titlului în Sălaj, gruparea sălăjeană a evoluat la etapa interzonală, mai precis la un baraj pentru calificarea în faza următoare a competiţiei. În calea celor de la CS Barcău a ieşit FC Bistriţa, iar misiunea campioanei Sălajului părea dificilă, mai ales că Nuşfalăul urma să se dueleze cu o echipă dintr-un municipiu.
 
Până la urmă, acest aspect nu a contat foarte mult, iar elevii lui Adrian Damian şi Vasile Paşca au reuşit o victorie mare, în meciul tur, care a avut loc la Bistriţa. Automat, Vasile Ciorba şi colegii săi au fost favoriţi la calificare, însă au mai avut de trecut un examen, returul de sâmbătă, care a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalău.
 
Campioana Sălajului a avut mici emoţii, după ce bistriţenii au deschis scorul, însă din minutul 20 s-a restabilit egalitatea, după ce Vasile Ciorba a transformat o lovitură de pedeapsă. Din acel moment pe teren a fost o singură echipă, iar Nuşfalăul a făcut scor şi s-a impus la o diferenţă de şase goluri. Cu două victorii categorice, Ionuţ Sabău şi compania s-au calificat la faza zonală, pentru al doilea sezon consecutiv şi sunt încrezători pentru o calificare în semifinale. Pentru a reuşi acest lucru, CS Barcău trebuie să termine pe primul loc grupa de la etapa zonală, de la Beiuş, unde sălăjenii se vor mai duela cu CS Ocna Mureş, Bihorul Beiuş şi Victoria Carei. 
 
Tur:  

FC Bistriţa - CS Barcău Nuşfalău         0 - 2 (0 - 1)
A marcat: Vasile Ciorba (2)
 
Retur:
 
CS Barcău Nuşfalău - FC Bistriţa        7 - 1 (1 - 1)
Au marcat: Vasile Ciorba (2), Adelin Neaga (2), Ionuţ Sabău, Hossu Norbert şi Cătălin Glava  
 
 
 
Programul Nuşfalăului la faza zonală:  
 
 
Vineri, ora 17.00: CS Barcău Nuşfalău - Victoria Carei
 
Sâmbătă, ora 18.45: CS Ocna Mureş - Barcău Nuşfalău
 
Duminică, ora 17.00: Bihorul Beiuş - Barcău Nuşfalău  
 
 
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam - Dănuţ Lupou, Boldizsar Attila, Ionuţ Sabău, Adrian Nagy, Silviu Peter, Kallai Viorel, Radu Mare, Lucian Oltean, Vasile Ciorba, Szabo Csaba, Răzvan Ardelean, Fulop Mark, Adelin Neaga, Şimo Norbert, Hossu Norbert, Cătălin Glava, David Lupo. Antrenori: Adrian Damian şi Vasile Paşca

Vizualizari: 381

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter