Cele mai citite ştiri

Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

JUNIORI

18.06.2015 - 13:31

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, din nou la turneul zonal. PROGRAMUL meciurilor de la Beiuş

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, din nou la turneul zonal. PROGRAMUL meciurilor de la Beiuş

Formaţia antrenată de Adrian Damian şi Vasile Paşca a trecut la pas de barajul cu FC Bistriţa şi va lupta la Beiuş pentru calificarea  la turneul final  

 

CS Barcău Nuşfalău a devenit mândria Sălajului la juniori, după o nouă calificare în fazele superioare ale Campionatului Naţional rezervat juniorilor A1. Prin câştigarea titlului în Sălaj, gruparea sălăjeană a evoluat la etapa interzonală, mai precis la un baraj pentru calificarea în faza următoare a competiţiei. În calea celor de la CS Barcău a ieşit FC Bistriţa, iar misiunea campioanei Sălajului părea dificilă, mai ales că Nuşfalăul urma să se dueleze cu o echipă dintr-un municipiu.

Ronaldo a reușit un hattrick în ultimele 2 partide din Liga Campionilor și are o super cotă ca să repete isprava în returul cu Atletico Madrid. Vezi aici casele de pariuri online recomandate pentru a paria pe Atletico Madrid - Real Madrid.

 

Până la urmă, acest aspect nu a contat foarte mult, iar elevii lui Adrian Damian şi Vasile Paşca au reuşit o victorie mare, în meciul tur, care a avut loc la Bistriţa. Automat, Vasile Ciorba şi colegii săi au fost favoriţi la calificare, însă au mai avut de trecut un examen, returul de sâmbătă, care a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalău.

 

Campioana Sălajului a avut mici emoţii, după ce bistriţenii au deschis scorul, însă din minutul 20 s-a restabilit egalitatea, după ce Vasile Ciorba a transformat o lovitură de pedeapsă. Din acel moment pe teren a fost o singură echipă, iar Nuşfalăul a făcut scor şi s-a impus la o diferenţă de şase goluri. Cu două victorii categorice, Ionuţ Sabău şi compania s-au calificat la faza zonală, pentru al doilea sezon consecutiv şi sunt încrezători pentru o calificare în semifinale. Pentru a reuşi acest lucru, CS Barcău trebuie să termine pe primul loc grupa de la etapa zonală, de la Beiuş, unde sălăjenii se vor mai duela cu CS Ocna Mureş, Bihorul Beiuş şi Victoria Carei. 

 

Tur:  


FC Bistriţa - CS Barcău Nuşfalău         0 - 2 (0 - 1)

A marcat: Vasile Ciorba (2)

 

Retur:

 

CS Barcău Nuşfalău - FC Bistriţa        7 - 1 (1 - 1)

Au marcat: Vasile Ciorba (2), Adelin Neaga (2), Ionuţ Sabău, Hossu Norbert şi Cătălin Glava  

 

 

 

Programul Nuşfalăului la faza zonală:  

 

 

Vineri, ora 17.00: CS Barcău Nuşfalău - Victoria Carei

 

Sâmbătă, ora 18.45: CS Ocna Mureş - Barcău Nuşfalău

 

Duminică, ora 17.00: Bihorul Beiuş - Barcău Nuşfalău  

 

 

CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam - Dănuţ Lupou, Boldizsar Attila, Ionuţ Sabău, Adrian Nagy, Silviu Peter, Kallai Viorel, Radu Mare, Lucian Oltean, Vasile Ciorba, Szabo Csaba, Răzvan Ardelean, Fulop Mark, Adelin Neaga, Şimo Norbert, Hossu Norbert, Cătălin Glava, David Lupo. Antrenori: Adrian Damian şi Vasile Paşca

Vezi aici cota gigantă pe care a primit-o Atletico Madrid pentru a se califica în finala UEFA Champions League! Deschide un cont la aceste case de pariuri online recomandate pentru a paria.


Vizualizari: 391

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter